![]() |
|
Acil Pazarlık edecem ne kadar eder |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 22:23 |
Arkadaşlar linkteki aracı almayı düşünüyorum en fazla ne kadar eder bu 2000 model 1.6 xs 136000 ses sistemli yardımcı olursanız sevinirim.sanrufu yolda giderken uçmuş cam alıp sabitlettirmiş camı bu hali ile en fazla ne eder ??? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-memurdan-136binde-temiz-1.6-xs-109333175/detay
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BU aracı alsam satma imkanım olur mu zarar edermiyim bulunduğum yerde bir çok kişi takasa bile sokmadı aracı erzurumdayım bu arada.
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Bence fiyatı gayet makul yazmış ama servise göstermeden pazarlık etmeyin,ayrıca alınca satma imkanınız neden olmasın ki zarar etmezsiniz satılır çabuk fiyat uçuk olmadığı sürece.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Ya bugun galericilere gittim onlardaki bir araca pazarlık eder gibi bende tek kapı 2006 var dedim kaça sayarsınız falan diye adamların çoğu takasa girmedi piyasası yok diye takası kabul edenlerde 7-8 gibi komik rakamlar telefuz ettiler onların piyasası bu diye Sanrufunun aktif olmaması düşündürüyor beni eleman mekanızma çalışıyor sıkıntı yok dedi camın ayakları yok dedi sadece o da silikon ile sabitlemiş camı Sizlerin düşüncelerini alarak arayacağım elemanı ilginiz için şimdiden sağolun.. |
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Pardon ben o aracın tek kapı olduğuna dikkat etmemişim 5 kapı sanıyodum
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
ya satamasan ne olur usta allah aşkına taş gibi araba sen boşversene galerileri onlar Lamburgini ye 15 bin TL isteyen adamlar hepsi :) sen al bin satacağın zaman sıkıntı çıkartmaz rahat ol ;)
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
alınır bu arac bence baktırmak lazım tabı oncesınde sunroof halledılır cok sorun degıl o
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
fiyat bence makul 12 bin tl ye rahat alırsın eğer araçta sorun yoksa al, bende erzincan dayım buralarda satışı zor olur ona göre düşün eğer hemen satacam gözüyle bakarsan çok zor ama illaki ilerde müşterisi çıkar, millet doğana şahine o parayı istiyor ve arkadaşım şahini 12 ye sattı.bu araç satılmasa ne yazar.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir sanruf deyip gecmeyin arastırın bakalım masrafı kaca cıkıcak.sadece sanruf motoru 1000 tl civarında ya motorunda da sıkıntı varsa sanruff camı 1500 tl civarında belki aracı satsın diye ayakları yok diyor.bunun sanruf camı suruyorsda ayakları nasıl yok.sacma bişey bence.benim aracımda sanruflu düşünüyorumda ayakların olmaması için camında olmaması lazım.ayaklarına ne olmus.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
yerinde olsam hiç bulaşmam o araca arkadaşım, bu sorun değil, bunu yaptırırm falan fıstık giriyosun bi bakıyosun 12ye almışsın araç 15e mal olmuş. Kendimden biliyorum ankarada çok bulunmadığından 13e aldım roland garrosumu bi diğer seçeneğim 15ti onu almadım bunu aldım ama aldım alalı 3bin liraya yakın da masraf yaptım inan. Keşke 15 olanı alsaymışım da başımı ağrıtmasaymışım dedim.
mesela örnek olsun ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-temiz-degisensiz-109812472/detay sunroof istiyosan illa o ayrı bunu sadece örnek verdim, senin baktığın araçtan 5 yaş daha genç ve dizel. Ne bileyim ben arkadaşlara katılmıyorum o fiyat o araca uygun değil |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
Yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Ufuk kardeşim senin dediğin araçlardanda düşündüm ancak van olarak geçmesi her yıl muayene ve vergisininde yüksek olması... Aslında aracı eşim için alıyorum dizel araçta turbo falan bayana göre değil diye düşünüyorum dikkat etmezler kullnımna pek.fiyat olarak 12 olmaz zaten benim aklımda olan maksimum 10000tl eleman memur birisi sıkışmış sanruf olayında da mekanızma çalışıyor dedi yolda giderken sanruf uçmuş bu da yan sanayi 600 tl almış yan sanayi camda da ayaklar bulunmuyormuş.Önceleri palio falan alayım dedim 11-12 arası arabada hiç birşey yok bu araca baktığım zaman yanında ekstradan 4 jant +ust düzey olmasada ses sistemi var valla arkadaşlar bu araba almak işi zor kafa karışıp duruyor... |
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
eşinize alcaksanız hyundai getz düşünebilirsiniz bence :) malum zaten bayan arabası olarak geçer piyasada da, lakin fiyat aralığını tam bilmiyorum ama 206dan çok da pahalı olamaz. Van olmasına dikkat etmemişim ben haklısınız, dedim ya örnekti o, şimdi baktım da yine 2000 model civarlarında daha sorunsuz araçlar var yine de. Ne bileyim sunroof orjinal değil,benim aklıma hemen kötü şeyler gelir, hayatta inanmam satıcıya böyle şaibeli durumlarda :) edit: getz'ler 11-12 aralığında değilmiş şu an öğrendim ![]() Düzenleyen ufuk91 - 01 Ocak 2013 Saat 03:07 |
|
|
|
![]() |
|
206 haricinde fiesta flair ya da vw polo eski kasalar da bayana gidecek araçlar olur.
ben olsam 206 tercih ederim ama seçenekleriniz olabilir diye ekleyeyim dedim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ufuk kardeşim hala ayaktasın sanırım.YA GETZLEREDE BAKTIM ÇOK FAZLA İSTİYORLAR BİZİM MİLLET GERÇEKTEN BİR TUHAF.Ya sanrufuda olmayı versin ne olacak be kardeş:) Adam silikonlamış bizde satarken sanruflu değilde cam tavan diye satarız:) 10000 lira vereyim eder herhalde bu hali ile palio kadarda mı değersiz aslan:)
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
adam 10 bine verecek mi ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
12 den aşağı inmiyor ki adam neyse...10 verse alınır hemende 12 de çok be kardeş |
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
bin tl sanruf gideri kesin var bide buralarda zor satarsın haberin olsun ama 10 bine verirse de hiç kaçırma derim
|
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
etmez olur mu 10.000 eder tabi ki 10a şahin doğan verenler var aslan'a verilir :) ben sadece o linktekine 12 verilmez dedim zaten, daha düzgününü dertsiz tasasızını bulursan o modelde 12de verilir :)
ama adam vermemiş zaten bırak vermesin, daha güzelini bulursun, bu araç alımında öğrendiğim bi şey varsa o da acele etmeyeceksin, önüne ne fırsatlar geliyor ... |
|
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üstadım Erzurumla ilgili değilde doğuanadoluda iki kapı araç satması zordur Fakat 206 nın 5 kapılı olanını cok cabuk elinden çıkarabilirsin.Şahsi fikrim 5 kapılı bir 206 bak
|
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Usta Sorun Bana Acayip Geldi Buradaki Amaç indirebildiğin kadar İndirmek Değilmi Zaten ? Bize Neden Soruyorsun Ki :)) Araç Dış Görünüm İtibariyle Alınacak Araç Bi Baktır |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |