![]() |
|
muayeneden sorunsuz geçtik maşallah... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2012 Saat 13:35 |
|
Geçmiş Olsun :)
|
||
![]() |
||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Haydi gözünaydın :)
Aracı muayeneye soktuğumda, bu yaşıma kadar girdiğim her sınavdan daha çok heyecanlanıyorum... :) Acaba ne olacak, bişey çıkacak mı, tekrar gelecek miyim, vs vs... Atlattın, hayırlısı olsun...
|
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun Salih Hocam, benimde 40 gün kaldı :)
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Dur Tahmin Edeyim Cam Filmiyle Far Ayarı kesin Vardır
|
||
![]() |
||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Hayırlı olsun...
*Konu yanlış yere açılmış kanımca... Düzenleyen Demir - 27 Aralık 2012 Saat 13:56 |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
+1 haydı gecmıs olsun :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Modifiye ve tuning olarak ne yapabilirim diye sormuş sanırım, onun için konunun doğru yerde olduğunu düşünüyorum.
Düzenleyen Serco05 - 28 Aralık 2012 Saat 00:08 |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
geçmiş olsun darısı tüm muayneye gireceklerin başına
![]() |
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
307 bursa gecmiş olsun sen atlattın :)) benim daha 1 sene var muayeneye ama lpg taktırdıgım için bidaha giricem :)) yılbasından sonra artık.bakalım biz bi sıkıntı yasıycazmı.
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
|
Yılbaşında 11 Lira zam gelecekmiş muayene ücretine :)
|
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
gelsin bakalım düdüklenmediğimiz bi orası kalmıstı :)))
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
abi o aracın tek eksiği multimedia eksiği. 2 kafalığa ekran ve ön tarafa RT3 ve o arabanın değeri kafadan 26 bin TL ;) eski bir söz söyleyeyim Peugeot'un ölüsü dirisi para eder =)
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
ya etliden ya sütlüden vazgeçiceksin abi ozaman böyle iyi =)
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
performansa dayalı çalışın diycemde araç dizeldi :)
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
|
Hıh ! Dizeliz diye performansımız yokmu yani :P
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
Var tabikide ama dizele motor modifiyesi için bildiğim kadarıyla ciddi işlemler yapıyorlar :)
|
||
|
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
yani:)
![]() |
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
merhaba arkadaşlar...muayeneden hafif kusurlu geçtim...bi kaç sorum olacak...şimdi ben aracıma atiker lpg taktırdım...cinsi elektronik diyor...benim taktırdığım lpg sıralı değil mi?sıralısı sırasızı nasıl oluyor...
|
||
![]() |
||
|
hayırlı olsun abi atlamışsın telaşı muayene telaşı bir başka oluyor :)
Düzenleyen EnSoNiQ - 01 Ocak 2013 Saat 19:54 |
||
|
||
![]() |
||
|
vay bea abi 16 hafif kusur buda güzelmiş :D abi birde kmyi doğru yazmışlarmı ona bak benim vwnin kmyi 600 binde yazmışlar 5664de mesajda 600000 yazıyordu ve araç satılırken başıma bela olmuştu tüvtürkle tam 2 hafta uğraştım
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |