![]() |
|
Aracın Marş Ettiğimde Stop Etmesi hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2012 Saat 23:23 |
Arkadaşlar Merhaba 2005 model 1.4 Panaromic araca sahibim... Bakımlarını yaptırım, kulağım sürekli motoron sesindedir. 2 hafta önce antifirizini koydum. rot balansa girdim, egsozunu yaptırdım.. Araba konusunda oldukça titizim.. Sizden bir konuda yardım isteyeceğim..
Aracı kar yağdıktan sonra temizledim, yarım saat kadar rölantı de çalıştırdım.. Sorun yok idi. Ama bu sabah araca bindim çalıştırdım yine sorun yok, ancak vitese takıp gaza basdım.. Araç tık tık yapıp stop etti. 500 metre mesafede bunu 3-4 defa yaptı, sonra aracı boşa alıp bekledim 10 dk sonra yola çıktım problem olmadı .. KAfama takıldı sizce bunu neden yapar ? |
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
muhtemelen krank sensörü
Düzenleyen enas - 23 Aralık 2012 Saat 23:49 |
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne demek o anlamam pek, bana ne kadar çıkar ?
|
|
|
|
![]() |
|
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben özel serviste 50 tl gibi bir rakama değiştirmiştim 3 ay kadar oldu
|
|
![]() |
|
Güncel
|
|
|
|
![]() |
|
guncel
|
|
|
|
![]() |
|
Güncel
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |