![]() |
|
Yağ çubuğu içinde kırıldı :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LUCY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2012 Saat 08:09 |
Merhaba arkadaşlar aracımın yağ seviyesini kontrol etmek için yağ çubuğunu çıkartıyordumki, sapı elimde çubuk ise içeride kaldı bu çubuğun içeride kalması sizce bir sorun yaşatırmı? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birsey olmaz. Yeni bir yag cubugu alin takin.
|
|
![]() |
|
LUCY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Teşekkür ederim koliva yağıda yeni değiştirmiştim , bir sonraki yağ değişiminde çubuğu çıkartırız ozaman :)
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Vala benimde 1,5 senedir içinde duruyo :D kıırılmıştı ama duruyor yani öyle yenisini aldım taktım Peugeot kırılmaya yağ çubuğu yapmış İlginçç yenileri
![]() |
|
![]() |
|
İçim rahatladı :D
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kapağını kapat sıkıntı olmaz toz falan girmesin içine
|
|
![]() |
|
Kapakta sorun yok dostum yerine takılı şekilde duruyor sadece çubuk içeri düştü, uyarın için sağol.
|
|
![]() |
|
s.uzan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Kardeş benim de aynısı oldu yağ çubuğu içinde kaldı alamadım da . nolcak bu karter mı sokulmesi lazım onu cıkarmak için. şimdilik kafasını taktım ama yerine nolcak bu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |