![]() |
|
Arabamın Ön İki Tekeri Kilitlendi.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
matrix506 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: tytyt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrix506
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2012 Saat 20:07 |
Arabamın Ön İki Tekeri Kilitlendi.şehir merkezindeki iki farklı ustaya götürdüm biri asik ask değişecek dedi diğeri şanzuman dağılmış dedi bu arada genellikle viteş boşta iken araç gitmiyor ama geri viteste gidiyor bu arıza olmadan önce aracın ön tarafında sesler geldi sonra tekerlekler kilitlendi ben buradaki ustalara güvenemedim şehir merkezinden oturmuş olduğum semtte götürdüm. usta yarın aracıma bakacağımı söyledi şimdiden merak ettim araba sorun ne olabilir. bu arada bu arıza olmadan önce vites önce titriyor sonra boşa atıyordu. 1 sene böyle kullandı eğer şanzuman dağılmışta 16 ayda arabama yapmış olduğum toplam masraf 4.000 tl olacak arabam 1994 model mazda 323f farları açılan modelinden aracı geçen sene 8.500 e almıştım şimdiye kadar 4.000 tl masraf yapmış olucam... aracı satmaya kıyamıyorum ferrarinin eski kasasına benziyor. bu araçta vazgeçemiyorum 0-100 kmh 10.3 sn 88 hp son hız 180 kmh 1.6 16 valf....
|
|
...fhygf..
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana vites kutusu gibi geldi ama :(
|
|
![]() |
|
megez ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaja bastığında gidiyorsa vites kutusu değildir sanırım
|
|
papirus
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |