![]() |
|
detaylı iç, dış, motor temizliği (öneri) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2012 Saat 09:51 |
|
arkadaslar tekirdağ merkezde oturuyorum. çorluda yada merkezde (istanbulda da olablir.) önerebileceğiniz oto kuaförü (iç, dış,motor detaylı temizlik) firması öneriniz varmı?
bizim burda beni yıka ve autowax var. bu firmalara aracını temizleten varmı? yada memnun kalmadığınız ''aman sakın gitme'' diyceğiniz yerler?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Motoru sakın yıkatmayın dostum aman elektronik aksam çok hassas başınıza dert ötesi dertler açar....
|
||
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tigerland ın yaptırdığı yer zannedersem Çorlu Kipanın kapalı otoparkında Beni Yıka diye bi yer var orada yaptırmış. Çünkü bende orada yıkatıyorum ve adamlar gerçekten hem temiz iş yapıyorlar hemde daha uygun fiyat veriyorlar.
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
motoru yıklama değilde özel bi makinayla ilaç sıkıyorlar o ilaç süzülüyo. o şekilde yağlar falan temizlenmiş oluyo.
bizim burdaki tekira nın altında beni yıka var orda cam filmi yaptırmıştım baya bi pişman ettiler beni o yüzden onlara bidaha araba emanet etmem ama çorludaki şubesi nasıdır bilmem.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
|
Tekiranın altındakini bilmem de kipanın altındaki hakkını fazlasıyla veriyor. Hatta ben iç dış yıkattım arabayı bir poşet dolusu oto kokusu verdiler :) daha doğrusu koymuşlar bagaja bende sonradan farkettim
|
||
![]() |
||
|
bence unutmuşlardır onları bagajda. burdaki beniyıkada da cam filmi çektiği ekipmanlarını unutmuştular benim bagajda
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |