![]() |
|
Ön kapıdan gelen sesler !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhammedyksl ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Şubat - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: mm Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammedyksl
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2012 Saat 11:40 |
Merhaba arkadaşlar konu başlığından anlaşıldığı üzere ve herkesin aynı dertten yandığı bu konuyu tam anlamıyla bir açıklık kazandıralım.
307 lerin ön kapıları neden bu kadar sert pata küt ses çıkarıyo arka kapılarda neden yok fitil desen arka kapının fitili eskimiyor mu bu farklı bişey çözümü nedir ne yapalım ne edelim görüşlerinizi bekliyorum...
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
:))) herkese selamlar valla arkadaşım elinin ağırlığından olsa gerek kapatma kulturumuz kapı lastıklerden kalnaklanıyor 301 yeni serisine baktım onda bu sorun hiç yok cunku hem kapıda var hemde kasada var neyse 307 nin kapısında yok yaptırırsan sanırım ortadan kalkar
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapı fitillerini değiştirdim sesler iyi oranda kesildi abicim 190 TL masrafı var :) montaj dahilde bana. neden bu derece sorunlu olduğuna gelirsekte ön kapılar daha büyük, daha sık kullanılır ve daha ağırdır.
|
|
![]() |
|
MadLyMadD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapı kapandığı vakit çıkan sese karşı çok hassasım tok ses her zaman iyidir. Ön kapılarda çok şükür benzer bir şey yaşamadım arka kapılar tam tersi sanki biraz daha sesli arka kapıları yoğun kullanmadığımdan fazla düşünmüyorum. Aracı temizlediğim vakit kapı ara yaylarından tut iç kısmına kadar yağlar ile siler temizlerim. Belki iyi olmasının nedeni bu olabilir.
|
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |