![]() |
|
206 X-LINE TEKLEME-TİTREME SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anilcelik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilcelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 01:12 |
merhaba abiler ustalar ... pejo 206 x-lıne otomatık vıtes arabam var 2005 model .. aracıma lpg takılı 1. senesını dolduracak .. aracım bırden calıstırrken tıtremeye basladı sanki motor yerinden cıkacakmıs gbı traktör misalı titremeye basladı ... stop etmede cabası sonra gıtmeye baslayınca benzınde araba gaz yemıyor motor tıtrıyor devır yukselmıyor ve tüpe gecmemeye basladı arabam .. benzındede gıdınce arabanın yokusu cıkması ımkansız gazı koklememe ragmen 20 yı gecmıyor yokusta .. normal yoldada 60-70 ancak . sabahları calıstırmakta zorlanıyorum normlade araba 3dk calıstıktan sonra tupe gecıyordu sımdı tupe gecıyor ama araba stop edıyor sonrada hiç gaz yemıyor hareket etmıyor .. ancak motor cok sıcak oldugunda ve bır yere gıdıp arabayı bıraktıktan 1-2 saat sonra calıstırdgmda tüpe gecıyor .. servıse goturdum tuplu arabaya makıne takmıyorz dedı . sanayıdede tanıdıgım yok ılgılenmıyorlar elazıgda öğrencıyım . acaba nedenı nedır abıler ustalar yardım lutfen
|
|
PEUGEOT 206 X-LİNE
|
|
![]() |
|
Seramana ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bir arkadaşıma benzer bir şey oldu fiat paliosuna en son çekici aldı götürdü. Dizeldi ama arabası. Ben yarın arayıp sorarım.
Demişti ne olduğunu da hatırlayamadım şimdi. 400 500 lira masraf çıkmıştı. |
|
2011 Alp Beyaz 308 1.6 HDI Auto6R Premium Plus
|
|
![]() |
|
anilcelik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilcelik
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam tesekkur ederım haber beklıyorum... tupe gecıncede arabada hiçbir problem yok canavar gbi .. ama benzınde motor arıza lambası sureklı otuyor ve dedıklerım oluyor . ilginiz için tekrrar teskkurler
|
|
PEUGEOT 206 X-LİNE
|
|
![]() |
|
aran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
mrb. benzer bi durum benim basıma geldi.(206 2003 1.4)
servise götürdüm anlamadı.otogaz takanlara yönlendirdi.pnlar baktıklarında sıralı sistem enjektörlerinden birinin bozuldugunu benzinle gazı karışık yaktıgını tespit ettiler.enjektörler değişti beyine ayar çekildi sorun düzeldi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilcelik
yalnız araabam tupte kusursuz calısıyor sıkıntısız . eger tup enjektorlerınde sorun olsaydı tuptede sıkıntı yaratırdı . acaba motorun enjektorlerındemı sıkıntı var ? ne kadara mal oldu ?
|
|
PEUGEOT 206 X-LİNE
|
|
![]() |
|
aran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
lpg nin 4 enjektör değişti işçilik dahil 250tl.
beyinde bi ayarsızlık varmıs.tüpte çalısıyo gösterirken benzine de geçebiliyodu.çekişi artıyodu arabanın ordan farkediyodun. sizde de öyle bişey olabilir.tüpte zannederken benzinde yakıyo olabilir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilcelik
lpg de sıkıntım yok gecınce dırek gecıyor ve cekısı artıyor kapalı oluncada benzınde devam edıyor . benzındede dedgım gbı tekleme tıtreme yanı arızam tamamıyle motorsal arıza lpg de oldugunda hıcbır sıkıntım yok . ilginize tskler
|
|
PEUGEOT 206 X-LİNE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |