![]() |
|
Kontaktan gelen dittt ditt dittt sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tafo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2012 Saat 01:19 |
Arkadaşlar 206 gti aracım war kontagı açtıgımda dittt dittt ditt ses gelıo üç defa sonra kesılıyoo aynı sekılde arabayı ıstop edıp kontagı cewırdımı gene o sesı yapıo bunu bılen warsa yardımcı olabilirmi ??
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracında lpg var mı
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
tafo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
evet kardeşim war
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
eğer benzin ikaz ışığı yanıyorsa genelde ondan yapar, benzin azaldığında, tahmin ediyorumki aracında lpg var diye deponda az benzin bulunduruyorsun.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Benzin genelde hep çeyrek depo üzerınde duruyo ışıgı yakmadım şuana kadar ondan oldugunu tahmin etmiyorum
![]() |
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım o ses Lpg kitinden geliyor.. Lpg filtresi değiştirdiğin takdirde ses gelmez. Lpgciye gidip 30-50tl karşılıgında filtreyi değiştirirler. Ayarı kötüyse ayar yaparlar. Ses felan kesilir..
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim kardeşim 3 gundur deli oldum elektrikçiye götürdüm oda anlamadı en yakın zamanda gidicem
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |