![]() |
|
Yardımcı OLun Pls 106 Gti. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bia ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2012 Saat 00:23 |
Arkadaşlar OTOMATİV Bölümü okuyorum yani üni öğrencisiyim ve bi miktar param var ve 106 Gti'a Sarmış durumdayım ama Bu aracn bana masrafı ne olabilir . Yakit durumundan hiç bir bilgim yok km kaç para yakar ve Vergisini dahi Bilmiyorum bu araç hakkında Bilmem gerekenleri Yazarsanız Sevinirim .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle foruma hoş geldiniz. 106 GTI lar hakkında bilgim yok ancak bu soruları sormadan önce forumu iyice araştırmanızı tavsiye ederim. Nitekim burada birçok bilgi mevcut. Cevabını bulamadığınız soruları ise sanırım üstadlar yanıtlayacaktır.
|
|
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Piyasadaki çogu gti ekmegini yemiş suyunu içmiş.. temizleri tabikide var ama uçuk fiyatlar.. artık ögrencisin yakıt olayı seni zorlar vergisi çok yüksel olcagını tahmin etmiyorum.. düzgününü bulman zor olucak.. O parayla tertemiz Quiksilver bulursun
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrb eski bir 106 gtı'cı olarak deneyimlerimi yazayım.13-14 tl ye alacağın bir gtı ile sanayiden çıkmassın ve benim gibi soğursun o fiyatlara alacağına bence alma daha iyi en azından hayalinde hala güzel bir araba olarak kalır.17-18 tl ye düşük km.li 2001 bulabilirsen daha fazla bağlanırsın.yakıt konusundada abartılı yakmıyor.normal kullanımda bugun tüplü şahinle aynı yakıyor diyebilirim.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
106 kullanan biri olarak her zaman tavsize ederim gel gelelim GTİ işine Gti yakan arabadır ama 307bursa arkadaşımın da dedigi gibi o ivmelenmeyi o hissi yaşamakda o yakıta deger bişeydir bunlar problem değil diyorsan al tabiki ama iyi araştır alacağın arbayı piyasada temiz diri araba bulmak biraz zorlaştı artık çoğu patlak 106 diyebilecegimiz türde artık quiksilver ler daha az yakıyo diye duydum sana onu öneririm birde lpg tadından yenilmez ozaman
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Ben herzaman gtı derim madem ki 106 istiyorsun 106 nın motor gücünü hissetmelisin ...
1.4 quıke gtı aynı görüntüye ve donanıma sahip ama bg ve cc çok çok düşük keyif alamazsın 106 aldın mıda mutlaka basıcaksın ben gazlamam diyene hayatta inanmam ben kendimden biliyorum ...
o direksiyona oturdun mu çok çok değişiyorsun..
Direksiyonun kuvvetli değilse asla sana tavsiye etmem arabayı zabdedemezsin..
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hocam gti gti dır her zaman..
her insan evladının en azından çöpün ordan dönüp gelmek bile olsa kullanması gereken bir araba..
|
|
![]() |
|
Bia ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Önerileriniz için Teşekkürler arkadaşlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |