![]() |
|
206 airbag ikaz yanıp sönüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2012 Saat 21:59 |
Aranıza yeni katıldım.1 hafta önce bir araç aldım. 2000 model 206 roland garros. Dün uzun yol yaptım.Allaha şükür bir sorun olmadı.Eve geldim. Aracı park ettim. Ertesi gün aracı çalıştırdım. Şimdi airbag ikazı yanıp sönüyor sürekli ve hiç durmuyor. Sizce sorun nedir? Akümün zayıf olduğunu biliyorum ondan mıdır acaba? yoksa farkında olmadan bi yere mi dokundum. malum arabanın özelliklerini tuşlarını tam bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk çalışmada yanıyor ve sonra sönüyorsa aküden dir, fakat hiç sönmüyor sa direksiyondaki hava yastığının kablolarında temassızlık olabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk kontağı çevirdiğimde diğer ikaz işaretleri gibi yanıyor. çalıştıktan sonra sürekli yanıp sönüyor. 1sn. yanıp, 1 sn. sönüyor. daha dün bişey yoktu anlayamadım .
|
|
![]() |
|
soneroo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eger airbag ikaz lamban kontagı ilk açtıgın anda 5-10 sanıye sonra sönüyorsa problem yok demekir fakat fasılalı olarak yanıp sönmeye devam ediyorsa kesinlikle sorun var demektir öncelikle cihaza bağlatman gerekir akü ile ilgisi yoktur cihaza bağlattığında arıza koduna göre çözümleri vardır
ama yok illaki ben bakacam cihaza gerek yok diyorsan ve aracın çift airbag li ise yan direklerde emniyet kemeri makarasına giren ( turuncu renkli) fişler vardır onlar zamanla oksit yapıp iletkenliğini kaybetmektedirler kontak cleaner kullanarak sorunu çözebilme ihtimalin yüksektir ama bence cihaza bağlatmanda fayda var derim Düzenleyen soneroo - 07 Aralık 2012 Saat 22:32 |
|
Ford Focus 1.6 Trend Pk (2006)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim . yarın sabah ilk iş bakacağım.aracım çift airbagli. önce bir kendim bakayım. zaten olmazsa cihaza bağlatacağım. bulunduğum yerde sanayii ya da servis yok o yüzden ilk kendim bakmalıyım. teşekkür ederim. bir de şey soracaktım. koltuk altı soketleri dedikleri şey nedir?aynı şey mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |