![]() |
|
bijon delikleri sıyırdı :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 Saat 22:37 |
merhaba arkadaslar dun kıslık lastıkleri değitirmeye lastikciye gittim tüm lastikleri soktu ön ıkı lastık sorunsuz takıldı ama arka sol lastik bijon tutmuyor yalama olmus kampanadaki delikler sıyırmıs usta baska bir bijon taktı ıkı tane sıktı tuttu bunun için kampana deliklerine diş acılıyormu yada tornada bir işlem yapılıyormu son care kampana kapagımı degısecek yardımlarınızı bekliyorum
Düzenleyen Ahmet_ach - 30 Kasım 2012 Saat 22:40 |
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bnm başıma 2 gün evvel geldi. arka sağ tarafı 2 bijon tutuyo şu anda :) usta başka bijon takarsam kampanayı değiştirmek durumunda kalabileceğimi söyleyince boşta tutmayı tercih ettim.
yarın işlem yaptırmaya sanayi ye gidicem diş açtırcam gibi duruyo
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sonucu bızımle paylasırmısın kardes ne tür bi işlem yapılacak en kotu kampana kapagı degısır oda işçilik dahıl 100 lira neyım tutuyo sen diş actırabılırsen bende gıdıp yaptırayım maddı durum sıkıntı buaralar işlerde yogun gıdemıyoz
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
hbr dar ederim bi şekilde çözüm bulucam. torna işinin 50 den aşağıya olacağını sanmıyorum, fiyat 100 e doğru yaklaşırsa değiştiririm daha iyi.
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
benimde şanzımanın yağını boşalttığınız deliğin tıpasının dişleri gitmişti. bir işlem yapmıştık cok acayip bir ismi vardı hatırlamıyorum 30 TL gibi bir fiyatı vardı .
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
aynı sorun bendede var.genelde havalı bijon anahtarları yüzünden oluyor bu durum.bazı yerler yay takıp dişli görevini gördürüyor,bazı yerler değiştir diye. ben bi kampanayı değiştirdim 40tl kampana aldım 10 tl bilyeyi kampanaya preslemek için aldılar.20 tl falan işçilik aldılar.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |