![]() |
|
Kol dayama oynuyor :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 00:45 |
Merhabalr arkadaşlar. 2003 model bir 307 sahibiyim. Şu aralar ön koltuk kol dayamanın biraz fazlaca sallandığını farkettim. biraz bakındım ama sıkıştıracak bir vida falan göremedim. sallantıyı azaltmanın herhangi bir yolu varmıdır acaba? Bu arada kol dayamam orjinal, sonradan takma değil :)
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fabrika çıkısı mı bu koldayama? yoksa sonradan mı takılmış? sonradansa eğer plastiginde kırılma olabilir. orjinalse serviste sıktırabilirsin, elin yatkınsa sende kurcalayabilrsin sağına soluna iyi bak elinle oynatırken, sesin nereden geldigini bulursun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |