![]() |
|
Gaz Pedalı Çok Sert |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 Saat 12:09 |
Aracımın gaz pedalı çok sert olması gerekenden sert ve takılarak sanki kademe kademe ilerliyomuş gibi nasıl bir çözüm bulabilirm ?
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk aklıma gelen gaz teli Burak, değişmesi gerekir sanırım
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bunun deişmesi çok uzun sürermi birde ne kadar tutar abi bir fikrin varmı
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Uzun süreceğini sanmıyorum, fiyat konusunda hiçbir fikrim yok, biraz araştırayım bulabilirsem fiyat hakkında bilgilendiririm seni
|
|
![]() |
|
iyi olur abi iş yerindeyim çalışıyorum çıkamıyorum buradan dışarı onun için sordum ne kadar sürer diye
|
|
|
|
![]() |
|
Forumda bi arkadaş 2000 model 106'nın gaz telini nisan ayında işçilik dahil 50 tl'ye değiştirmiş, uzun süreceğinide sanmıyorum 15-20 dakikalık bi iştir yanılmıyorsam
|
|
![]() |
|
En kısa zamanda gidip yaptırayım bu kadar kısa sürecekse.
|
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
10 dk da hallederler 50 tl yi geçmez.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
umarım yoktur başka bir sorun sürüş sırasında aşırı şekilde canımı sıkıyor çünkü.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |