![]() |
|
Fiat Palio Tanıtım videosu (Geyik) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2012 Saat 00:32 |
|||
Eleman süper ya
![]() |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
süpermiş bu ya :D :D :D
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||
Birde buna bakın, Fransız yapıyor arkadaş dedirtecek bir reklam gerçekten :)
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Peugeotun herşeyi iyi hoşda fransız olduğu aklıma geldikçe sinir oluyorum bazen kendime.
|
||||
![]() |
||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||
aa niçin ? Fransızları severim ben.
|
||||
![]() |
||||
|||
Niçin mi? Hocam gündemi hiç takip etmiyorsun sanırım |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
bu konuda sana tamamen katılıyorum abi .... :@
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
|||
fransız başbakanına fransız halkı gereken cevabı verdi zaten diye düşünüyorum arkadaşlar yapmayın.
|
||||
![]() |
||||
|||
Neyse bu konun yeri burası değil zaten, sonuçta ben peugeotdan memnunum
![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |