![]() |
|
otomatik şanzıman yağ değişimi usta tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2012 Saat 12:03 |
arkadaşlar aracımın şanzıman yağını değiştirmek istiyorum ve aynı zamanda eşanjör temizliği yaptırmak istiyorum , istanbul içi avrupa yakasında sanayi yada başka bir yerde işinden anlayan usta önerebilecek biri var mı? tabi tuzlu da olmamak kaydıyla
![]() |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence gidin kendi servisinde değiştirin ben aracımın bakımları yağ değişimi olsun hep kendi servisinde yaptırıyorum sanayilere hiç güvenemedim bunca zaman en basidinden aracı sabah veriyosunuz sanayiye akşam almaya gidiyosunuz koltuk yağ pas içinde adam üstünün kiriyle oturuyo ama servisinde adam akıllı poşetini falan seriyo ve üstelik bakımdan sonra aracı iç dış temizlenmiş olarakda iade ediyo herkes takmaz bunları ama bunlar benim için önemli ayrıntılar yinede kara sizin :)
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Bence bukdar katı düşünmeyin benım gittigim ustada oturacagı koltuklara koroyucu poşet geçirip öyle işlerini görüyorlar koltuklar temiz kalıyor ustadan ustaya fark ediyor :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Benim aracım 206 cc 2004 model .Sol ön şanzıman yağ keçesi yağ kaçırıyordu, çevremdekilerin yetkili servis şanzıman konusunda çok pahalı olur vs gibi söylentileri üzerine keçe değişimi ve yağ eklenmesi- değişimi için sanayide otomatik şanzımancıya gittim . Arabamı akşam bırakmamı,ertesi akşam almamı istedi , çünkü yağın sıcaklığıyla keçeyi değiştirmek yağı boşaltmak zor oluyor dedi .. Akşam bırakmak istemediğimden sabah 7 de gidip ,9 'a kadar açılmasını bekledim .
Aracın akşam saatlerine kadar ancak keçesini değiştirebildiklerini söylediler ( gözümle görmedim ) gittiğimde boşalan yağın yerine yeni şanzıman yağı eklediler.Ben evime ordanda işime gidip gelirim ama arabamı her bıraktığım yerde aynı yerden ya damladığını gördüm .. Geri gittiğimde bu gün git yarın gel , arabayı sen 2 günlüğüne bırakabilirmisin ? telefon açıp gel , aradığımda bu gün yoğunum ben seni arıycam gibi oyalayıcı sözler .. Ben haram ettim verdiğim 300 tl yi dürüst esnaf olmadıkları için .Geçen hafta daha önce hiç gitmediğim yetkili servise gittim 1 saat içinde keçeyi değiştirip damlayan yağı kestiler .Rüyamda görsem inanmazdım , ayrıca sol ön tekerden çın çın sesi geliyor ve bunu frenleride değiştirmeme rağmen kestirtememiştim ,bunuda onarmışlar ,arabamı tertemiz teslim ettiler . Ücret olarakta 100 tl aldılar ,şanzıman içindeki mevcut yağ miktarını yeterli buldular , kusrusuz hizmet aldım yetkili servisten .
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |