![]() |
|
acaba nasıl olur ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 Saat 20:51 |
|
Salıh aynanın dıs yuzeyıne yapıstırarak tabııkı olmaz dıs kapak kolay cıkıyordu olculu sekılde yapılabılır bence.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence cirkin bi görüntü olur nerdeyse 4 cm kalınlıgında ben tavsıye etmem
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mutlaka kesmen lazım salih abi yoksa olmaz o iş.. ayrıca güzel kırpmak lazım
|
||
![]() |
||
rataylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
kolay gelsin, nasıl olduğunu fotoğraflarsan sevinirim.
|
||
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
||
![]() |
||
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
ben de şunu çok beğendim. peugeotturkey ailesinden isteyen arkadaşlarla birleşip getirsek mi?
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Ben de bir hevesle sipariş verdim ama biraz kaba bir ürün. Çok da dayanıklı değil, sürtmeye gelmez. Hatta daha paketten çıkardığımda bir bölümünün açma yaptığını gördüm. Ben aynalara değil de bagaj çıtasına düşğnmüştüm ama bağlamadım. Orjinal durmuyor, belli olur..
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Beğendim, burada yok mudur? |
||
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
ayrıntılı araştırma yapmadım.varsa bile epey fiyat isterler zannımca.
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
10$ etmez bu ürün metal oyma yapan yerlerde tanıdık varsa daha ucuza imal edilebilir bi örnek yaptırtmaya çalışıcam yaptırdıktan sonra paylaşırım resim
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
fotoğrafı merakla bekliyorum.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Ben de beklemedeyim. Birkaç ilan buldum ama aynısı yok. Yaptırmak mantıklı sanırım. Benzerlerine 20-35tl fiyat çekmişler..
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |