|
206+ gündüz ledi çalışması (yakında) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 Saat 01:15 |
||
Arkadaşlar merhaba,
206+ ımı kendime göre şekillendirmeye devam ediyorum. Şimdiki projem sisfarlarının arasındaki ızgaraya uygun biçimde gündüz ledi uygulaması yapmak. Bunun için kullanacağım malzemeleri yurt dışından sipariş verdim. 6 adet 3w lık DRL led (6 adet için 20dolar verdim) 6 adet çiftli ayrılabilir bağlantı (Xenon kitlerdekinden tanesine 2 dolar verdim) bol miktarda kesmeden kablo birleştirici (çeşitli boylarda ortalama tanesi 0.5dolar) Bu DRL ledleri ise Yukardaki araçta kırmızı ile göstereceğim yerlere koyacağım. Bağlantılarını sökülebilir yapıp kullanımı kolaylaştıracağım. Akımı önceden düşündüğüm gibi teypten alacağım. Neden teypten derseniz, Aracı kumanda ile açtığım zaman BSİ uyanıyor ve teybin kontak kablosuna akım gönderiyor ve bu akım BSi uyuyana kadar devam ediyor. Aracı kitlersem 50sn sonra kapanıyor. Bu işlemle beraber hem tam anlamıyla gündüz ledi yapmış olacağım(akım BSİ uyanık oldukça geçecek) ve karşılama uğurlama dediğimiz Follow me and leave me home özellikleirni de yapmış olacağım. Çalışmaları parçalar gelir gelmez uygulayıp burada paylaşacağım. |
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
*****************************-15.12.2012 Günceli-************************************
Bugün aracı DLS 125 ve basınçlı makinem ile bir güzel yıkadım ve Sonax hızlı cila ile duruladım çok fena oldu İçinide güzelce makine ile aldım. kumaş aksamı halı şampuanı ile temizledim. Plastik aksamı TurtleWax f21 ile temizledim. İçi dışı harika oldu. Tamponu söküp gündüz ledini yapacaktım ama ledlerden bir tanesini oynarken kablosunu söktüm yenisi gelecek o yüzden proje ertelendi bir süre daha *****************************-06.12.2012 Günceli-************************************ Arkadaşlar parçalar geldi ama bu sefer vakit olmadı montaj için.Midtermler başladı . İşlem biraz uzun sürecek çünkü tamponu indireceğiz. Ledleri montajlayıp kabloları izole edip teybin arkasından veya BSI dan teybe giden kablodan çıkış alacağım. Önümüzdeki hafta sonuna kalacak gibi Bir kaç foto çektim. Ledler çok güçlü hiç bu kadar beklemiyordum Lensler ise mükemmel bir dağılma sağlıyor. 5 saat aralıksız çalıştı 40derece ye kadar çıktı yükseklik. Halojen olsa elimle tutamazdım. Düzenleyen Alicilik - 15 Aralık 2012 Saat 15:36 |
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
res2...
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynı zamanda 206+ların sis far ampülleri farklı tip xenon uygulaması zor oluyor ve camı cabuk eriyor. Bu yüzden 207 nin uyumlu sis farını takacağım. Bu uygulamayıda buradan paylaşacağım
|
|||
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
akımı teypten almak....
kardeşim bugun gene bişey öğrendim senden.. kolay gelsin.uygulanmış halini de görrüz inş
|
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eğer olursa çok süper olur
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
Cmoss06
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kolay gelsin :)
|
|||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hadi hayırlısı, Bende bekliyorum merakla, Çok ilgimi çekti :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
fexzi
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yaratıcı gençlik :)
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yorumlar için teşekkür ederim. Bunlar daha ufak şeyler. Ne planlar var aklımda...
Parçalar kargoya verilmiş 15-20 güne gelir bakalım. |
|||
ledstop2009
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ledstop2009
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
takipteyim.
KEsmeden kablo birleştiricilerin linkini verir misin |
|||
kayahan84
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
|
||
[QUOTE=ledstop2009] takipteyim.
KEsmeden kablo birleştiricilerin linkini verir misin Klips linki Düzenleyen kayahan84 - 14 Kasım 2012 Saat 16:53 |
|||
Pegout 206 1.4 Hdi 2005 Sporty
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
pm attım. Yİne soran olursa tam türkçesi ne bilmiyorum. "scotchlock" diye geçiyor. Boyutları renklerine göre değişiyor.
Arkadaşın istediği bunlar değil. O kablo birleştiri istemiş. |
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hadi bakalım, kolay gelsin Ali
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Teşekkür ederim Serkan abi, Bu hafta sonu istanbul çıkartması yapacaktım ama pazara hoca arazi koydu mecbur katılmak zorundayım. |
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayırlısı olsun Ali, bende çok zor şartlarda katılacam sabah 08'de nöbetten çıkıcam buluşmaya gidicem saat 14'de oğlumun doğum günü partisi var 1-2 saat kalabileceğim, evimde uzak buluşma noktasına |
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayırlısı olsun abi 206 her yere yetiştirir seni |
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben de merakla bekleyenler arasindayim
|
|||
kayahan84
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
|
||
Doğru lınk burada pardon Düzenleyen kayahan84 - 14 Kasım 2012 Saat 22:48 |
|||
Pegout 206 1.4 Hdi 2005 Sporty
|
|||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yetenegini kiskanmamak elde degil becerikli insan baska :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |