![]() |
|
İlk kez farkettim. Arıza mı normal mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 17:35 |
Arkadaşlar merhaba. İş yoğunluğundan bir süredir forumu düzgün kullanamıyordum.
Bugün aracıma digital music changer taktım, teybe süper oldu. Bugune kadar müzik dinlememişim arabada. Sıkıntı şu kontağı kapattım,arabadan çıktım, kilitledim. Yol bilgisayarında ecenomy mode active yazdı sonra kapandı. Ancak ancak ön konsoldaki kapıları kilitleme düğmesinin ışığı yanıp sönmeye başladı ve hala daha yanıp sönüyor.(Sanki alarmmış gibi).Daha önce böyle birşey fark etmemiştim. Bu normal mi yoksa elektrik sisteminde bir sıkıntı mı var? Economy mode active yazısının aküyü bitirmemek için aracın elektrik sistemini kapatması diye biliyorum. Birde yaklaşık bir ay önce aracıma kendi yaptığım ayak aydınlatma sistemini taktım, teybin çıkışına bağladım sese göre sağdan ya da soldan farklı şiddette ışık geliyor.Bu sistem beyne ya da elektrik sistemine zarar vermiş olabilir mi??
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o alarm gibi yanıp sönen bende de var, arac kilitlendiğinde otomatik olarak yanıp sönmeye başlıyor
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
aynen dogru bılıyorsunuz koruma modu.sorun oldugunu sanmıyorum.fakat ısık hep mı yanıyor konsoldakı.dugme ıslevını goruyormu calısırken?
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
nurettin60 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurettin60
![]() ![]() ![]() ![]() |
o norma economy mode ye alma sebebi teyipini iyi bağlayamamış usta teyip kapanmıyor o yüzden economy mode ye alıyor
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Teyb sıstemın baglantıda seklınde yanlıslık olma ıhtımalı dusuktur.Orj teyblı olan araclarda dıkkat edın arac stop halınde park lambaları acık veya teyp calısıyor durumda olursa 20-30dk sonra moda gecer.her ıkı teyp modelındede bu boyledır.orjınaldede sonradan degıstırmedede ve teybe baglı bır sıstem olmayıp arac stop halınde elektrık gucu harcıyorsa onun ıcın proglanmıstır.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Economy mode yazmasindan ziyade benim aklıma kapıları kitleme düğmesinin yanıp sönmesi takiliyor. Sabah bakicam hala daha yanıp sonuyormu diye...
Kilit düğmesi normal çalışıyor bu arada. Düzenleyen ahmetismet - 09 Kasım 2012 Saat 22:12 |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
Kapılar acıldıgında konsolda su kapı sag sol arka acık uyarıları normal verıyor degılmı?bırde kontrol etmen gerek kı kapıları kumandadan kıtledıgınde durum nasıl yanıyor sonuyor.Konsoldakı yanan seklıyla aynımı.?
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |