![]() |
|
angel far xenon önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2012 Saat 20:08 |
|
arkadaşlar angelları taktıktan sonra halojen ampuller var fakat aydınlatma berbat xenon kit takmak istiyorum marka hakkında pek bilgim yok sizlere danışayım dedim xenon hakkında bilgisi olan arkadaşlar tavsiye verebilir mi?
|
||
![]() |
||
adali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: kuşadası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet arkadaşlar aynı sorun bende de var. angel farlar ile gece sürüş yapmak çok zor. önünü hiç aydınlatmıyor. xenon kit ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
|
||
2003 307 xr 1,4 hdi
|
||
![]() |
||
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynı sorun bendede var piyasadaki 70 80 liralık olan kitler iş görürmü acaba..?
|
||
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Egerkı butcen varsa daha ıyılerıne bak malum pıyasada yurtdısı malları aldı yurudu 40tl bıle nette ama ne kadar saglıklı bılemem :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
valla benimde çözemediğim bir durum bende angel ve xenon var ama aydınlatma kötü angelda mı sorun xenon da mı bilmiyorum
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Emrah mercekler ne durumda temız mı.Dogrusu sen yenı temızledın farları falan.Xenonlar kaclık ne marka?
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
8000k lik veya 6000k lik tercih etmenız lazım.. 6000k derim.. marka olarakta mtech veya cenmax
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
adali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: kuşadası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
|
h1 uygun olur diyorlar angel için doğru mu?
|
||
2003 307 xr 1,4 hdi
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
valla mercekler temizde xenon ne marka hiç bakmadım müsait olsam sökcem dışarı cıkarıp merceksiz deneyeceğim diğer arabanın ampulu ile change falan yapcam bakalım ne olcak..
|
||
![]() |
||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
bütçe sıkıntım yok fakat 350tl ye de bi xenon alma düşüncem yok bende 6000k yada 4300k istiyorum sislere takcağım xenonu zaten önemsemem görünüş amaçlı kullanacağım için
|
||
![]() |
||
|
Salıh dıyecegım o dur kı kardesım..inş ıkı haftaya soner xenonların hahahahah :D:D saka tabıkı de.tü tü tü masallah.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
|
Yanlış anlamayın bu durumlara çok karşı olan insanlar var milletin agzıda çuval degil büzesin.. Ben bu tip durumlara hiç hoş bakmıyorum
|
||
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |