![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2012 Saat 23:18 |
Organizasyona katılacak üyelerimiz bu başlık altında yanında getirecekleri kişi sayısını belirterek yazınız.
Organizasyonda P.T. T-shirt ve anahtarlıklarından almak isteyen üyelerimiz,
temin edebilirler. Düzenleyen GökhaN - 17 Kasım 2012 Saat 17:39 |
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() |
allah dan mani çıkmassa görüşürüz inş...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
Aile ortamı olurmu acaba eşim ve oğlumu evde yalnız bırakmak istemem, eşiyle gelecek arkadaşlar varsa bende gelirim
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() |
Katılımcı çoğunluğumuza göre ailelerimizde getirebiliriz. İlerleyen günlerde bunuda kararlaştıralım |
|
![]() |
|
![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() |
çok gelmek isterdim ama çok uzaktayım şanlıurfadayım...
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
Uzun bir aradan sonra gelen bomba gibi bir etkinlik. Yeni sponsorumuz da hayirli olsun.
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() |
Merhaba arkadaşlar bende gelmek istiyorum kabul ederseniz. İş yeri sorunlarından forumu takip edemiyordum. Artık sorunu çözdük. Ücretsiz check up görünce
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
Estagfirullah Sedat Bey. Yalniz mi katilmayi planliyorsunuz. Ona gore listeye ekleyeyim hemen. Düzenleyen koliva - 05 Kasım 2012 Saat 18:46 |
|
![]() |
|
![]() |
Listeye sizide ekledim. Bekliyoruz ![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() |
vay be süpersiniz İstanbul.. izmirde de bir organizasyon yapmak lazım ya çok özendim.. iyi buluşmalar fotoları bekliyorum..
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() |
ramazan +1
|
|
![]() |
|
![]() |
Ekledim ![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() |
eyvallah inş geleceğim birlikten kuvvet doğar
|
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() |
svgkhn+1 ek konteyjan olduğunu bilmiyodum:))
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() |
uzak bea uzak olmasa gelirdim :( beni gelmiş gibi sayın t-shirt anahtarlık ve sticker bana da yollayın :D
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
![]() |
Daha sonraki organizasyonlara bekleriz o zaman
![]() |
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() |
tüh. üzüldüm.katılmak isterdim ama o hafta sonu şehir dışında olacağız. yalnız bu sticker ve anahtarlıkları gelemeyenler nasıl temin edecek. bir çözüm bulsak buna da.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() |
ewet ya stickerlardan istiyorum burdaki peugeotcularda görsün de siteye katılıma faydası olsun.ücreti neise veririz ya.gönderin bizlerede uzak oldugumuz için gelemiyoruz böyle faydamıs olsun bari.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
istanbul'la sınırlı değil organizasyonlar. sitemizin bölge il temsilcileri sürekli aktif olamıyor ne yazık ki. sorumlu arkadaşlarımız dışında diğer arkadaşlarımızın buluşmayı düzenlemesi kafi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |