![]() |
|
Dizelde antipollution fault.? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2012 Saat 19:03 |
Selamlar
Arkadaslar forumda bırcok bununla ılgılı konu var okudum hepsını fakat hepsı de lpglı aracların.Bende 2003 1.4 hdi 307 var.Bugun calısır halde beklerken antipollution fault hatası verdi cukk dıye.Yaw arabayı overken cıktı basıma arıza kala kaldım.Dızelde karsılasan varmıdır.Yarın ppye baglayacagım aracı.Aksam aksam nasılda keyıflı gelıyordum gıttı tum keyfım moral alt ust ya:( off off...Basına gelen arkadaslarımız varmıdır nasıl yol ızlemeyelım?Tşkler.
Düzenleyen fatihgg - 02 Kasım 2012 Saat 19:04 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim basıma geldi..kardes aracımda depo çeyrek depo altındaydı gittim yakıt ekledim düzeldi..bir çok yerdede okudum bu sorun depoda az yakıt bırakmaktan kaynaklanabiliyor.
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
devir 3000i geçiyor mu
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim arabada 2003 307 1.4 hdi geçen arabayla çeşmeye yanaştım arabayı stop ettim parklar yanıyodu ve teyp acıktı arabadan indim elimi yıkadım (ortalama 5 dk.) geldim arabayı çalıştırdım bu hatayı verdi hemen kitapcıkta aradım ama bulamadım bu hata 18 ekim tarihinde oldu ama o tarihten beri herhangi bi sıkıntı yaşamadım yada o hatayı ikinci kez görmedim |
|
![]() |
|
adali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: kuşadası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
bende ara sıra alıyorum o hatayı ama önemli bişey çıkmıyor. farklı farklı şeylerden aynı hatayı veriyor. canını sıkma yani
|
|
2003 307 xr 1,4 hdi
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Genelde depoda fazla yakıt olmuyor nadır fullerım 50-100tl oda ceyrek yarıma yakın alırım fakat genelı ceyrek depoda turk usulu 50tl at kardesım :) umarım mazotla alakalıdır yaklasık 4 aydır dı shell gtl kullanıyorum.Forumda cok okurdum lpgye has sanırdım sorun.Egr,musur,kat,oksıjen sensoru,hava fıltresı,mazot filtresi,hava fıltresının altında ufak bır hava fıltresı varmıs mantar gıbı o,egzozdakı sensorler ya yuzlerce hata var.Anlamadım valla napacagım.İstanbul avrupada pc baglayıp çok ıyı ustalarınız varmı?Cunku ben genel de kendım baglayıp arkadasın orda oyle bakarım fakat pp degıl normal arıza sılme cıhazı.Kımısı bır kac gune gecer dıyorda.Arac cekısınde sorun yok 3000 devırıde gecıyor motorda ses de normal.Egzozda dumanda normal sekılde renkde normal.Anlamadım valla.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
hiçbirşey yapma sadece yakıt al biraz gez..düzelmezse gidersin ..bence geçecektir..
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
Yakıtla ne alaka oyle oldugunu varsayalım neden pekı?Bu arızanın anlamı nedır kı yakıta yorumlarız?Yanlıs anlamayın sorgucu yaklasım olarak dusunuyorum :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
kardeşim takma kafana yav ağır bir durum varsa araba kapatır kendini..
|
|
![]() |
|
Emrah kıl kaptım ya :) elbet bır yerde ufaktan da olsa arıza varkı bunu yapıyor.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
dızellerde genelde bu hata alındıgında bı 5 10 dk yuksek devırde kullandırıp ıcerdekı kurumu yaktırırlar bundan sonra duzelmezse egr valfı felan onlara bakıyolar dıye bılıyorum
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Yarın yuksek devırlı bıraz kullanayım bakalım.Pekı arızayı her ıhtımalde sıldırmek gerekıyor degılmı?Kendılıgınden gecmez.Pekı egr valfı degıstırmek,tamırı veya temızlenmesı pahalı bırsey mı.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bıldıgım kadarı ıle pahalı sıldırmek gerekır tabıkıde :)
|
|
|
|
![]() |
|
Nette egr valfı 90tl fılan dıyorlar :) aslı astarı nedır bılmem tabıı ıscılık falan vs.. nedir bılemem.Pekı yuksel devır dedın ya lamba kendılıgınden sonermı?
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Sorma salih ya kafam felaket bozuk.Asırı takındı yaptım trafık bosalsın bıraz sonra cıkcam dısarı :) gece yatamam vallahı :)Ama cok leke gıbı bır arıza gıderen cok olmakla beraber hata veren araclar varmıs.Ins hallederım sunu :( ama bılıyordum bır gun 50 50 mazot almanın basıma ıs acacagını.Buyuklerın sozlerı dınlemek gerekıyormus.Babam der hep oglum su arabayı ceyregın altına dusurme dıye :))
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
soner buyuk ıhtımalle kendısı ama beyınde arıza kalır sanırım kayıt olarak takma ya bısey olmaz
|
|
|
|
![]() |
|
benim basıma yakıt az oldugundan dolayı gelmişti..yakıt aldım gecti bir dahada olmadı..biraz araştırdım depo çeyreğin altında sürekli kulanırsan böyle sorunlar oluyormus.
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
Sımdı dısardan geldım arabayı 3000devır ve uzerınde kullandım 20dk falan geldım ses vs cekıste sıkıntı yok ısık hala yanıyor.Yarın pcye baglatacagım :(
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Salıh hıc onun tadı sesını bıle duymadım aklımda bındır tılkı dolanıyor.Yarın dırek benzıncıye sonrada hatayı sıldırmeye. Kardesım bırde bsı guncelleme hakkında bılgın varmı bızım araclara neler katar kımler yenı versıyon yukler malıyet hakkında vs..?
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
zaten 3 kuruş yakıyo arabalarınız hala 50 tl mazot alıyoz diyosun fatih ha
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |