|
308 beni çıldırtıyor.ön camdan su motora sızıyor. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cenkay
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Konum: turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2012 Saat 20:24 |
308 dizel aracımın motor kaputunu açtığımızda görünen ön camın alt kısmında bulunan akünün arkasına denk gelen halıfleks gibi olan keçeler mahfolmuş bu keçeler ses izolatörü imiş 3 parçadan oluşuyormuş. ön camın aşağısındaki plastik ızgaradan motora su sızdırdığı için halıflex gibi olan keçeler mahfolmuş.aracın beynine su gelecek diye korkuyorum.keçelere baktım harap olmuşlar.sanırım ön camdan süzülen su ön camın altındaki ızgarada ki bosluklardan süzülüp bu halıflex tarzı uyduruk keçeleri mahfetmiş.bu arada tahliye delikleri açık tıkanma yok.bu keçelerden bulabilir miyiz acaba fiyatı nedir?ne yapmalıyım.çok acil yardım lütfen..
|
|
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
böyle ufak tefek parçaları dışardan bulmanız zor, yetkili servise sorun çok pahalı birşey olacağını zannetmiyorum
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne manyak işçilik hatasıdır bu ya.
daha kaç yıl oldu bu araç çıkalı yazık pejoya
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |