![]() |
|
(İstanbul) Takas Ön Angel / Arka Led farlar.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolgatumer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2012 Saat 19:33 |
Arkadaşlar merhaba,
2003 Model tek kapı peugeot 307 aracımın ön ve arka farlarını orjinalleri ile takas etmek istiyorum.. Angel far ve ledli stop takmak isteyen arkadaşlar benimle iletiişime geçebilir. http://www.genclermatbaasi.com/pug/1.jpg
http://www.genclermatbaasi.com/pug/2.jpg http://www.genclermatbaasi.com/pug/3.jpg http://www.genclermatbaasi.com/pug/4.jpg Düzenleyen tolgatumer - 09 Şubat 2013 Saat 19:59 |
|
Peugeot 2005 307CC 2.0 (Benzin) Gri
|
|
![]() |
|
durucuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde tek kapı 307 resimleri görelim takas yapabiliriz far ve stoplar orjınal benim görüşebiliriz
|
|
pasalı
|
|
![]() |
|
tolgatumer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamdır, bir kaç saat içinde fotoları ekliyorum...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
İlk mesajda linkleri attım kardeşim bi incelersin..
Düzenleyen tolgatumer - 03 Kasım 2012 Saat 19:23 |
|
|
|
![]() |
|
Gargi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Angelları isterseniz aracımdan çıkardığım orjinal içi karartılmış farlarla takas yapabiliriz bunlarda benimkilerin resimleri.
|
|
![]() |
|
durucuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
tolga tumer benim orjinal farlarımla seninkileri takas yapabiliriz ne istiyosunuz sartlar nedir acaba?
|
|
pasalı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
Arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Farları değiştirme nedenim; 1. Aracı aldığımda ben bu şekildeydi pek fazla sevmem bu tip değişimleri o yüzden orjinaline çeviriyorum. 2. Muayene vakti geliyor, sizin de aklınızda olsun muayeneden geçmeyebilirmiş. Şartlar; 1. Öncelikli olarak İstanbul içi tercihim, herkes ürünü görür bir elektrikçiye gideriz orada change ederiz. Herkes kendi aracının söküm-takım bedelini öder 2. Şehir dışından ilgilenen arkadaşlar benim yedek farım yok, bu yüzden sizin orjinalleriniz yedekteyse önce sizin göndermeniz gerekiyor. 3. Satma konusuna gelince ben bunların ederi nedir hiç bilmem, siz bi fiyat verin işime gelirse satarım. Saygılar. Not. Sol angel şase üst tırnağı kırılmış şimdi baktım. Plastikçiler onarabiliyormuş bilginiz olsun.
|
|
|
|
![]() |
|
gargi ustam eğer düşünürsen ben farlarımı karartmayı düşünüyorum istersen orjınalleri sana verip senin farları alabilirim mümkünmüdür?
|
|
pasalı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
güncel...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
gece günceli..
|
|
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Angellerdan suphen olmasın angel gecıyor xenon gecmıyor :) xenon takımları sok,normal ampul tak gır muayeneye,bır fıll yazın ben oyle yaptım :) gectım.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
Son 24 saat günceli :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatumer
Arkadaşlar ilan günceldir.
İstanbul içi olursa iyi olur.. Bir de içi kararmış dış camı solmuş arkadaşlar yazmayın bi zahmet, mis gibi tertemiz far verip yerine kararmış solmuş birşey almaya pek niyetim yok.. İlgilenen arkadaşar pm'den iletişim bilgilerini bırakırsa geri dönüş yaparım. Saygılar... Düzenleyen tolgatumer - 09 Şubat 2013 Saat 20:00 |
|
|
|
![]() |
|
burak6143 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ekim - 1982 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: Kasimpasa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak6143
Angeller duruyormu ? 2005 mod aracimin falarilya takas yapa biliriz istersen 0544 215 56 64
|
|
RC
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |