![]() |
|
bi türlü kurtulamadığım siyah duman :S |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdi777 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2012 Saat 12:08 |
merhaba arkadaşlar .Aracımda siyah duman atma sorunu vardı.Aşırı şekilde siyah duman atıyordu.Öncelikle carbon clean denedim.WÜRTH marka bi işe yaramadı.Siyah duman atmaya devam etti.Sonra enjektörlerden dediler.Onları temizlettim ve EGR iptali yaptırdım.Ama sonuç aynı azalma var dumanda ama tamamen yok olma yok .SİZCE DAHA BEN NE YAPIIM ??:D Birde enjektörleri temizlettikden snra motor sesinde yükselme oldu sanki motor yanımda gibi:D sizce bu normal mı? üstadlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
|
|
peugeot 307 1,4 HDİ 2004
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
egr iptaline enjektör temizligine ragmen arac kara duman atıyor sesi arttı ise enjektörlerin içlerinin tamir takımı ile yenilenip kalibre edilmesi gerekir.
temizlik akabi enjektörleriniz sesli calısmaya baslamıstır. bosch diesel servis ziyaret ediniz, benzer işlemi gecenlerde arkadasa yaptırdık, enjektörün bir tanesinin iç tamir takımı 175 tl idi tavsiyem 4nü içini yeniletip kalibre ettirmeniz. 1500-1800 tl vermeden enjektörünüz sıfırlanmıs oluyr sorunuuzdan da kurtulursunuz. muayene kontrole 30 tl alıyor bosch car servisler, size tahmini masraf cıkartıcaklardır. kredi kartına taksit sansıda var. yapılan işin garantiside. |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
erdi777 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle bişyler yazdığınız için teşekkür ederim .enjektörleri temizlemeye verdiğimde tamir de edildiği söylendi.ama sıkıntı dewam etmekte.BAŞKA TAVİYESİ OLAN YOK MU?
|
|
peugeot 307 1,4 HDİ 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |