![]() |
|
307 Antipollition Fault YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CooLDreaM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CooLDreaM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 Saat 15:33 |
Merhabalar Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım.
1 ay önce bir 2003 model Peugeot 307 xt premium 1.6 lpgli araç satın aldım. aracım aldığımda 73000 km de idi. yaklaşık bir aydır durmadan geziyorum ancak Bayram öncesi Ateşleme Bobininin çatlak olduğu ortaya çıktı yenisini sipariş ettik ve Arife günü değiştirdim. Başta güzeldi tepkimeleri falan düzelmişti. akşam Alanya'ya yola çıktım daha 50 km olmamıştı ki ANTİPOLLİTİON FAULT yazısı ve Motor Arıza Işığım yandı. Tabi ben Gittim Dün gece de geldim araç çalışmasında çekişinde bir sıkıntı yok ancak ilk çalıştırma ve kalkışta silkeleme yapar oldu. bu şekilde 1500 km yol yaptım. öncesindede 2000 km yapmıştım. şimdi bu arızanın vermesinin sebebi sizce Ateşleme Bobinini değiştirmemmidir yoksa başka bir arızamıdır. Bu arıza yazısının Oksijen sensörü oldugunu biliyorum kime sorsam gaz sistemi diyor ancak 2000 km bindiğimde neden vermiyorduda bi parça değişince verdi. Bana yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Eski parçayı atmamıştım duruyor değiştirip deneyeğim ancak çözüm olurmu yoksa başka birşeylere sebep olurmuyum korkuyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler Fatih KARADUMAN ESKİŞEHİR |
|
F.K.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Değişim sonucu aracın ateşleme sistemiyle lpg uyumsuzluğu olmuş anlaşılan.Güzel bir tüp ayarı yaptırın sorunun düzeleceğine inanıyorum.
|
|
![]() |
|
CooLDreaM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CooLDreaM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler en yakın zamanda gaz ayarımı yaptırıp deneyeceğim.
inşallah dediğiniz gibidir de bende rahatlarım yoksa Oksijen sensörü falan her kafadan bir ses çıkıyor. araştırayım dedim hem pahalı hemde garanti değil :D |
|
F.K.
|
|
![]() |
|
Hata devam etse bile oksijen sensörü değişimine gerek yok bence.araştırısanız göreceksiniz birçok 307 de antipollution fault hatası vardır.bunun sebebi lpg dir.çok iyi ayar yapılırsa söner.sensör değişimine gerek yok.
|
|
![]() |
|
ayrıca şunu da belirtmek lazım,antipollution fault genel bir hatadır.önemli oln hata kodlarının bilgisayarda görülmesi..ona göre işlem yapılmalı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |