![]() |
|
106 quicksilver silindir kapak sorunu acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mad_jack ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 Saat 17:41 |
Öncelikle bu forumu kullananlara teşekkür ederim . Tekirdağda 2001 model aracı bir ay önce satın aldım ; aracı satın aldığımda benzinde çalışmıyordu önce benzin şamandırasını sonrada iki adet enjektörü değiştirerek sorun çözdük . daha haftası olmadan araç tekrar beni yolda bıraktı tekirdağ'daki ustalar contanın yandığını söylediler ve 300 tl karşılığında değişim ve kapağın çok tahrip oldğunu tamir yaptıklarnı söylediler bi süre sonra aracın silindir kapğağının değişmesi gerekiyormuş. şimdide araç gazda çalışmıyor ve gaz lambası sürekli yanıp sönüyor . Masraf yapmaktan bıktım anlamadığım nokta burdaki ustalarmı beceriksiz yada benmi şansızım yada hurda bi otomobilmi satın aldım ki . enjektörü değişten usta conta ve kapak konusunda bana hiçbirşey söylememişti . bu konudan anlayan ve bana yardım eden biri olursa çok sevinirim ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |