![]() |
|
ani gelip giden güc kaybi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 Saat 21:48 |
arkadaslar benim aracta bazen genellikle motor soguk iken 2000-3000
devir araliginda asiri guc kaybi oluyor gaz pedalina sonuna kadar
basiyorum araba nerdeyse zoru zoruna gidiyor yaklasik bir 5 saniye falan
suruyor belli bir devirin uzerine cikinca birden hersey normale donuyor
bazen rampa cikmaya baslarken bir saniyelik gelip giden guc dusuklugu
oluyor. 2 hafta once debraji ve volanti degistirdim o gunden beri epey
artti. bu tur bir sorunla krsilasan oldumu? ben az turbodan
supeleniyorum volanti degistirip topladiktan sonra fap/pdf in dibinde
eksoz gazi sizintisi vardi macunla kapattim gaz sizintisi kesildi ama
gaza basip birakinca sanki aracta dump valf varmis gibi ses cikartiyor.
volanti degistirmeden once kara duman atisinda fazlalasma farkettim bu
olayi fap/pdf iptaline baglamistim. aklimda maf sensoru yada hava dozaj
ayarlamasini yapan dozör parcadami araza var diye dusunuyorum . butur bir sorunla karsilasan oldumu vada fikir verebilecek birisi varmi? Bu arada arac 206 1.6 hdi 110bg 152 bin km de focus tdci ler ile hemen hemen ayni motor cevap yazanlara simdiden tesekkurler |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sen hepimizden daha cok bilgilisin bu konularda. Egr'den supheleniyor musun?
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ornarimda iyi olabilirimde ariza tesbiti cok farkli bi sey kardes ariza tesbit cihazina bagticam anlasilan gerce ariza lambasida yanmadi ama akalim ne cikacak. egr dende supeleniyorum ama turbo ve maf sensorunden daha cok supeleniyorum insallah turbo degildir ![]() cok kil bir durum hersey olabilir |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |