![]() |
|
peugeot307hdi1.4xr geç marş sorunu(sorun çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
armagank ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2012 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2012 Saat 14:09 |
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABALAR FORUMA YENİ KATILDIM.
UZUN UĞRAŞLAR SONUCU PEUGEOT 307 1.4 HDI XR 2005 MODEL BİR ARABA ALDIM. ARABAYI ALDIĞIMDA 160.000 KM DE YAĞ FLİTRE(BAKIM)DEĞİŞİMLERİ ALDIĞIM ADAM SATACAM DİYE YAPTIRMAMIŞ EYWALLAH DİYİP ALDIM. ARABAMDA BİR PROBLEM YOKTU TA Kİ BAKIMI YAPTIRINCAYA KADAR. HAVA FLİTRESİ,POLEN FLİTRESİ,MAZOT FLİTRESİ YAĞ DEĞİŞİMİ..VS HEPSİ YAPILDI. ARABAM GEÇ ÇALIŞMAYA BAŞLADI... 20 GÜN BOYUNCA ARABA MARŞI GEÇ ALIYORDU VE 20 GÜN GEÇTİ.FORUMLARI KARIŞTIRMAYA BAŞLADIM SORUNLA İLGİLİ AÇIKLAYICI ÇÖZÜMLER BULAMADIM 1 TANE ARKADAŞIN DA BAŞINA GELMİŞ SORUN MAZOT FLİTRESİNİN ORJİNALİ İLE DEĞİŞTİRDİĞİNDE SORUN KALKMIŞ ORTADAN.BENDE USTAYA GİDİP MAZOT FLİTRESİNİN ORJİNALİNİ TAKTIRTTIM FAKAT SORUN GENE OLDU.ARABAMI SABAH SERVİSE GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞTIRMAK İÇİN KONTAĞA BASTIM 5-6 SN DE GEÇ ALDI ÇALIŞTI SONRA GAZA BASTIM DURDU TABİ MARŞA YÜKLEN YÜKLEN AKÜ BİTTİ. KONTAK HİÇ ÇALIŞMADI ÇEKİCİYLE SERVİSE ÇEKİLDİ. USTA ABİ ARABA KALSIN BUGÜN ŞEFFAF HORTUM BAĞLAYALIM BORULARDA KAÇAK OLABİLİR EĞER KAÇAKSA ÇIKAR ORTAYA DEDİ. BENİM TABİ AKLIMDA BİN TÜRLÜ KURT DOLAŞIYOR. ALLAHIM İNŞALLAH ENJEKTÖR DEĞİLDİR DİYE.. ALLAHTAN MÜJDELİ HABERİ BUGÜN SABAH ALDIM BORULARDA KAÇAK VARMIŞ BORULARI DEĞİŞTİRMİŞ.(70)TL VE ORJİNAL MAZOT FLİTESİ (70)TL + 10 TL İŞÇİLİK SAĞOLSUN VE DE EN ÇOK KOYAN ÇEKİCİ PARASI 50TL TOPLAM 200TL SORUN ÇÖZÜLDÜ. SORUNUMU PAYLAŞTIM Kİ AYNI SIKINTIYI YAŞAYAN ARKADAŞLARIN BEKİ KORKULU RÜYA GÖRMESİNİ Bİ NEBZE AZALTIRIM...İYİ PAYLAŞIMLAR...
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PAYLAŞİM için teşekkürler aramiza hoşgeldiniz.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler bilgi için. Hoşgeldiniz, iyi forumlar.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
doomer55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de vardı 2 sn cinsinden. Bakım yaptırdım bütün parçalar orjinal takıldı. Sorun çözülmedi bana kalırsa sadece azaldı. Bİrçok arabaya bindim 5-6 sn değil ama benim araba bariz geç alıyor. Bugün Başka bir işlem için pp2000 e bağlattım usta KIZDIRMA BUJİLERİ GİTMİŞ dedi. Şimdilik devam herkese iyi forumlar...
Düzenleyen doomer55 - 17 Ekim 2012 Saat 17:53 |
|
2006 307 1.6 hdi Xt Premium 100000km
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |