![]() |
|
Benim Bu 206 Kaç Lira Eder Sizce? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2012 Saat 10:07 |
|
aacı biraz anlatayım
2005mod. x-line serisi
aracın artıları:
aracı 82000de aldım şuan 90000de
2500tl masraf yaptım ön takım arka takım herşeyi orjınalleriyle yenıledim
disler,balatalar,amasörler, torsiyon bilyeleri vb.
yürüyeninde hiçbir sıkıntı yok.
az km olduğu için motoru çok iyi (usta öyle dedi)
3satır ekran var (yol bilgisayarı)
lpgli lpg işli
pioner teyp var
aracın eksilereride şöyle:
aracın ilk sahibi kaskoyu yanıltmış 2009da arac sele kapıldı demiş 15000tl para almış.
daha sonra anlaşılınca kasko araca el oymuş.
1,5yıl araç yedieminde güneşin altında yatmış o yüzden tamamen boyalı.
hasar kaydı yaptırdığımda 8000tl lik hasar kaydı çıkıyor. onua araştırdım. (kardeşim kaçakçılık bürosunda oldugu için çok iyi bir araştırma yaptık)
8000tl lik hasarda park ahalindeyken kamyonetin biri çarpmış bütün işlemleri serviste yapılmış
arka sol çamurluk ön sol çamurluk ön kaput değişmiş.
önden darbe yok
şimdi bu benim arac kaçlira eder sizce yorumlarınızı bekliyorum
Düzenleyen gngburak - 16 Ekim 2012 Saat 10:15 |
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
fchunter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2012 Konum: Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
13000 seviyesinde bir rakam olabilir insanlar bu hasar kaydını gördüğünde direk uzaklaşıyorlar bizzat ben yaşadım maalesef :( yine de böyle dedim diye ederi bu değildir yanlış anlama sakın umarım layığıyla satarsın hayırlı satışlar.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
|
maksimum 14000 civarına satabilirsin.
Düzenleyen GökhaN - 14 Kasım 2012 Saat 11:53 |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
15.500'de 500tl'de pazarlık payın olmuş olur şimdi 14binde yazsan 15binde yazsan yinede senden pazarlık isticek 15 bin tl ye ver gitsin
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
eyvallah çok sağolun yorumlarınız için
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
valla arkadas yazdıklarını bir bir okudum. fena oldum. şimdi normal bi alıcıya bunları sölesen adam şaşırır almaktan vazgeçer haliyle. şahsen ben bu aracın alıcısı olsam fiyatı düşükte olsa böle şeyler bana söledin mi aracın geçmişiyle ilgili bi tırsarım, uzaklaşırım yani. ama umarım istediğin fiyata satarsın aracını.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
iyi ama arcta bişey yok sele falan kapılmamış o yıl sel olmuş kocaelinde sele kapıldı deyip 15000tl para almışlar kaskodan 1.5yılda yedi eminde yatmış araba km si bile 82000 deydi aldığımda şimdi 89000 de nasip bakalım ...
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
aracın komple boyalı olması bile alıcıda kuşku uyandırıyor. benim aracımın bundan önceki sahibi bi lise öğretmeniymiş. okul bahçesindeki arabasına dersinden sıfır alan her öğrenci bi çizik atmış
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
|
bu boya olayıda yeni çıktı
bizim orda çizik oldu mu çürük oldumu boyatıp sattınmı daha çok para ediyordu...
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
lise öğretmeninden araba almayacaksın bende lise öğretmeninden aldım. sol taraftan komple çizmişler. ama bıraktım nazar boncuğu olsun.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Önceden dediğiniz gibi çiziği olan araçlar daha ucuza satılırdı, boya masrafı var diye almazdı kimse, galericiler milletin arabasını ucuza kapatmak için bu araç boyalı, şurası değişmiş burası değişmiş orjinalliği bozulmuş gibi bahneler bulmaya başladılar zamanla millette buna uymaya başladı, şimdi millet satarken zorlanırım diye çizik çürük içindeki araçlara biniyo, 3-5 parça boyalı araçlara pert gözüyle bakılıyor, motora falan doğru düzgün kimsenin baktığı yok, boyasız olsun yeterki. Babamın 95 model broadwayı satayım dedim ilk çıkan müşteri boya varmı diye sordu dedim satılık değil kardeşim, 17 yaşında arabay boya soruyor adam ![]() |
||
![]() |
||
karasuvari ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karasuvari
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam senin anlattıklarına bir alıcıyı inandırmak çok zor, haklı olarak süpheyle yaklaşacaktır. Çünkü satıcıların malesef çogu yalanı su gibi içiyor. Ben geçen ay aldım 206 adanada 14.000 e; x-line dizel 104.000km de. Aracın plaka sorgusunda 6 yıl önce bi çarpma görünüyor ve aracın üzerine hidrolik dökmüşler boyası kanal kanal erimiş resmen. Bana satan adam galiba komple boyatırsam sıkıntı olur diye normal boyatmış yani boyanan yerlerin altında belli belirsiz eski eriyen yerler görülüyor.
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
hocam seninki yine iyiymiş, ben aslanımı almadan önce babamın 93 broadway'ini sattım, 3 parça da boyası varmış haberimiz yoktu çıkabilir yazmıştım ilana da, adamlar ellerinde boya makinası ile geldiler ya inanabiliyomusun ![]() ![]() ![]() aslanı aldım bel altı boyalı ama değişeni yok ne olacak yani boyanmışsa sürtülür boyanır, kapı çarpar boyanır vs olur öyle şeyler nedirki. satarken de 1000 lira aşşa satarım temiz temiz arabama binerim ![]() |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
bu arada plaka bandırma plaka değil mi ?
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
creasy69 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: bayburt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
1. Kardeşim sakın bu saçma sapan hikayeleri anlatma benden sana tavsiye.
2. Aracın 15000 tl ye gider diye düşünüyorum her halükarda. 3. Araç boyalı olduğu için ve hasar kaydı 8000 tl hasar kaydı olduğu için kesin ontakla atmış derler ve 14000 e verirsen yat kalk şükür et. (yanlış anlama 15000 e satabilirsin diyorum ama sen bu fiyata bağlarsan iyidir diyorum.) 4. Benim öyle güzel bir arabam olsa satmazdım.
|
||
![]() |
||
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
|
şu yol bılgısayarı varya o benımkınde bıraz sılındı nasıl duzeltılır yada yenısı kac tldır bılen varmı ?
|
||
![]() |
||
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
|
yol bilgisayarı 150 tl aldım bostancı oto sanayiden.
|
||
206 1.4 feline 2006 model
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |