![]() |
|
Ankara Michelin Lastik (Toplu alım ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2012 Saat 10:30 |
Merhaba arkadaşlar,
Üye olduğum genel ve büyük bir forum sitesinde yaz-kış toplanıp en uygun fiyat yerden topluca lastik alınıyor . Geçen sene kendim ve bir kaç arkadaşım katıldı ve cidden çok güzel fiyatlara aldık. Marka olarak Michelin için araştırıyoruz. Lastik ebatlarını ve sayısını belirterek her ebat için taksitli ve peşin fiyatları alınıyor . Uygun görürürseniz gidip alıyorsunuz lastiği. Ben bu sene babamın ve amcamın aracı için 2 takım alacağım merakla fiyatları bekliyorum. Katılmak isteyen olursa özelden ilgili araştırmanın yapıldığı sitenin linkini atabilirim. Uygulama sadece Ankara içindir. |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O adresi ben de takip ediyorum. Fakat hala karar veremedim Nokian mı yoksa Michelin mi? Araştırmalarım devam ediyor
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Nokian ı tavsiye ederim.. Bir önceki üye olduğum forumdaki arkadaşlarımın bir çoğu Nokian kullanıyorlardı. oldukça memnun kaldılar, zaten kendini fazlasıyla ispatlamış bir lastik markası..
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hangi siteymiş bu hocam
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Bu kaar uygunmu gercekten fıyatları merak ettım dogrusu :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Şu anda liste topluyorlar ama liste arttıkça fiyatta indirim olabiliyor galiba. Şu anda alınmış fiyat yok insanlar kaç tane alacakları bilgisini giriyorlar ona göre sanırım bir fiyat alınacak. Ankara içinden Michelin için fiyat soracaklarmış bakalım ben de karar verebilirsem
![]() Bu arada şu Kasım ayında araçlarda kışlık lastik bulunması zorunlu olacaktır yasası ile ilgili durum nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı? Çevremdeki bazı kişiler özellikle bu nedenle kışa girerken lastik fiyatları artacak diyor ama pek bir bilgi bulamadım yasalaştı mı? Nedir planlanan içerik?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
merhabalar arkadaşlar sıfır veya 2. el yaz kış lastıkler-sıfır veya 2.el jant kışa hazırlık paletlerı uygun fiyatlarda bizde bulabılırsınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |