![]() |
|
LPG yi Sek Degil Benzinle birlikte Iciyoor Meret |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Peugeot306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2012 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2012 Saat 00:46 |
Selamin aleykum Arkadaslar Aracin Yakit degerlerini yazayim Siz bi Cikis Yolu Gosterin bana
Depoyu Fulledim 100 km gittim Tekrar Fulledim 45 tl ye Doldu 2.kez 100 km gittim fulledim 36 tlye doldu 3.kez 100 km gittim 35 tl doldu Son olarak 180 km yol yaptim 75 tl gaz yakti Gazin lt fiyati 2.60 tl Birde sirali sistemde lpg de kullandigim aracin ayda 40 tl benzin yakmasi normalmi? (Ilk calistrmada 2-3 dk benzinde calistigini hesaplarsak) Kisacasi Aracin km de En az 0.36 tl yakiyor Normalmidir bu Zama gore degisiyo tabi Ama ortalamsi bu Arac 306 griffe 1.6
Düzenleyen Peugeot306 - 12 Ekim 2012 Saat 01:16 |
|
Hani MahaLLenin En iyi Oynayan Çocuğu çıkıpta söyLer ya ; Ben tek, siz hepiniz.. İşte aynen öyLe ;
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pekı kullanım seklıdınız vıtes degıstırdıgınız devır sehır ıcınde fazla dur kalk yapması sanzıman baskı balatasının bıtmeye yakın olması bujıler normal bujımı yoksa lpg ıcın kullanılan bujılerden mı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Peugeot306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2012 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot306
![]() ![]() ![]() ![]() |
bujiler normal buji daha yeni degistirdim buji,buji kablosu, sanziman takozu degismesi gerekiyor. ilk yazdigim sonuc sehir ici 2. yazdigim akan trafik 3. yazdigimda da fazla dur kalk yapmadim 90 - 120 Arasi Cevre yolunda bastim vitesler gayet normal devrinde..
|
|
Hani MahaLLenin En iyi Oynayan Çocuğu çıkıpta söyLer ya ; Ben tek, siz hepiniz.. İşte aynen öyLe ;
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
lpg kullanan arkadaslar onlar ıcın uretılmıs bujılerı kullanıyolar daha cok verımlı oluyo bıldıgım kadaryla 3. sonuca gore bence 100 kmde 120 yle gıttıysenız normal bı yakma depo kaclık sızdekı.ayda 40 tl benzınde cokmu dersenız benzınde kullanan bırıyım bence cok normal sabah ılk calıstıgında sonucta yuksek calısıyo ve cıg benzın atıyo lpg kullanan arkadaslarda yardımcı olcaktır konuyu gorunce tabıkı
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot306
Digerlerine gore kiyaslarsak Benim Degerler cok yuksek birkeresinde 90 kmh gecmedim 100 kmde 36 tl yakti bi terslik oldugunu dusunuyorum depo 30 lt Atiker sirali sistem. kmde 36 kurus cok fazla
|
|
|
|
![]() |
|
lpg ayarı cok acık olabılır belkı ondandır
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot306
Atesleme bobini ve bujileri degistiriken Ayarlattim Sorunu halen bulmadim Normalde bukadar yakarmi bu Arac?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |