![]() |
|
Bu ürünü deneyen varmı ? ona göre alıcam :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
207-MAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2012 Saat 23:25 |
Merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım :) şimdi pat diye bişey sormak istiyorum müsadenizle Şu kapının altına takılan logodan alan bilen gören varmı? almayı istiyorum ama önce bir bilene sormak lazım dedim :) Yorumlarınız benim için önemli :) Malzeme bu : |
|
![]() |
|
207-MAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben biraz araştırdım ama, kapının altına takılıyor, aracın iç lambasından da kablo çekiliyor sanırım kapı açılınca iç lambayla beraber yansın diye, internette baktım iice çok yüksek fiyatlardan satıyorlar 150- 200 gibi fiyatlar yazmışlar, bu adam iyi gibi :)) valla alacam da bir kaç yorum iyi olur tabi forumdan :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
ebay da 29 dolar ben de ilerleyen zamanda düşünüyorum 1-2 aya 20 dolar seviyesine düşer.
Ford kullanan bir adam arka tampona koydu yerlere baya güzel yansıyor. |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
dostum hemen alıcam yazdım stoğunda varmı diye :)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |