![]() |
|
Satılık 206 Tek Satır Bilgi Ekranı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KMLUYNK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 Saat 11:57 |
hayırlı satışlar ekran duruyormu
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de 3 satır taktığımda tek satır boşa çıktı ama ilan verme gereği duymadım. kolay kolay tek satıra bir zarar geleceğini düşünmedim. fiyat olarak 3 satır benim aldığım zaman 150TL civarındaydı. Sonuçta 3 satır tek satırın da işlevini gördüğü için bence tek satır için 100 TL bir ücret istemek de biraz pahalı olur diye düşünüyorum. o yüzden tek satırı bisiklete falan takarız artık :D
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
ticari bir amacım olmayıp sadece elimden çıksın ve forumdaki arkadaşların işi görülsün diye yazdığım fiyattır. Ayrıca bu fiyatı yazarken ne bir fiyat araştırması yaptım nede senin fiyatını gördüm. Üç satır ekranı 100 e aldıysam buda yarısı eder deyip yazdığım fiyat bu benim. Gerilmenin anlamı yok ayrıca mal senin istersen benzine dök yak
|
|
![]() |
|
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
3 ampul...
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Bu kadar ucuza neden satıyorsunuz arkadasım sonra bız magdur kalıyoruz yahu sana ınat bendekını 25 tl den verıyorum alın hayrını gorun
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Sagem kac ampullu acaba?
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
3 satır bilgi ekranı aldığımdan tek satır olan boşa çıkmıştır. Ürün made in france olup sagem markadır. 2010 model 206 sedan dan çıkmadır fiyat 50 TL
Tel: 05543466111
Düzenleyen seyyah - 03 Ekim 2012 Saat 23:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |