![]() |
|
Peugeot 307 Saat Tarih Sifirlaniyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sociable ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2012 Saat 17:35 |
Arkadaslar,
Aracim 2004 Model 136beygir 2.0 HDI 307.Kontagi takip aracimi her calistirdigimda ekranda saat ve tarih sifirlanmis olarak geliyor.Ayarliyorum kaydediyorum motoru stop ediyorum,anahtari cikarip tekrar taktigimda yada ertesi gün aracima bindigimde tarih saat yine sifirlanmis oluyor.Aküden diye kutup basina baktim oldukca saglam duruyorlar.Anahtari takip araci calistirirken bir defada hemen aliyor,yani calistirmada hic sorun yok,yani akü saglam gibi gözüküyor.Sizce ekran neden sürekli sifirlanir? Birde aracin camlari acik unuttugumda anahtardan aracin kapisini kilitleme dügmesine basinca kapi kilitleniyor ama camlari otomatik kaldirmiyor.Camlar acik kaliyor.Camlari otomatik nasil kaldirabilirim?Tesekkürler simdiden yardimlariniz icin. |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
camları kapatmanız için kapatma tuşuna uzun basın komple kapanır,dediğiniz problemde elektrik kaçağından olabilir.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Sociable ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Dedigin gibi yaptim fakat olmadi.Daha sonra araca bindim ve camlar komple kapaliyken,cam acma-kapama dügmesinden kapatma yönüne 2sn kadar basili tutunca tik seklinde bir ses geldi.Ondan sonra aractan inip tekrar cam acik durumda iken anahtardan kapatma dügmesine 3sn basili tutunca arac kilitlendi ve camlar otomatik olarak kapandi.
Fakat tarih ve saat sifirlanma sorunu devam ediyor.Araci calistirirken 1-2 saniyelik titreme olurken ekrana baktigimda ekran gidiyor ve tarih-saat sifirlaniyor.Sanki arac calisirken olusan titreme kontagi kesiyor gibi oluyor.Kabloda kontakt olmuyor sanirim ama bu kablo hangi kablo ve nerede bulabilirim bu kabloyu? |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Akünüz ne durumdadır?
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |