![]() |
|
Ses sistemimi çaldılar.. Acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2012 Saat 20:40 |
Merhaba arkadaşlar aracımın dün gece itibariyle tüm ses sistemini çaldılar ve artık sineye çekmek zorunda kaldım. Neyse konuyu fazla uzatmadan sizlere soruyorum aracım 206 Quiksilver ve orjinal hoparlörü üzerinde yok kapı hoparlörü kaç cm ? Ve arka koltuğun yanında da hoparlör yeri var ordaki yerlerde boş oralar kaç cm? İnternet üzerinden sipariş vereceğim için boyutlar hakkında hiçbir bilgim yok...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önler 165mm diye geçer ama 160-170 mm de takılabiliyor arkalara ise 130mm
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
doğrudur
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
geçmiş olsun kaskon falan yokmuydu nasıl çaldılar hey allahım ya millet iyice cozuttu ne çalacağını şaşırdılar
arabayı çalmamış ses sistemi çalmış
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
ALLAH BELASINI WERSIN CALANIN HAYRINI GORMESIN BIN YERINDEN CIKSIN KARDESIM BENIMDE BASIMA GELDI GERCI BEN BULDUM AMA GENEDE ÇALINMIS COK GECMIS OLSUN
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |