![]() |
|
kapılardaki seslere sonnn |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2012 Saat 17:45 |
arkadaşlar dün kapıların komple yüzlerini söktüm ve iclerıne pütür attım cok güzel oldu aracın kapısı kapatıldıgında daha tok bi sesle kapanıyo eskiden şahin kapısı gibi kapanıyodu ses yapıyodu şimdi cok sessiz oldu. aracın altına bıle attım kolay kolay cürümez artık:))dıştan kapıya vurunca tak tak dıye ses gelıyo. eskıden teneke sesı gelıyodu tavsıye ederim güzel oldu.paylaşıyım dedım:)))
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fotolarıda görseydik 10 numara 5 yıldız olurdu
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
keske yapım asaması resmı felan olsa :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
aklıma geldi walla ama elım ayagım cok berbattı kendime bile atmışım pütürü:))))ama yapacak olanlar varsa detaylı anlatırım
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ben dusunuyorum onlere sony hoparlor felan taktırdım cok vuruyo ses yapıyo ınlarıda kesermı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
kesmesi lazım kapı sacı esnemıyo cünkü cazırtı falan yok keser yani
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Putur ne ya?
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Direk pütür adıyla satılıyormuş, ben de yeni gördüm. Aslında çok da mantıklı geldi, ama keşke yapım aşamasında birkaç fotoğraf alıp paylaşsaydınız da ...
![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
cidden benimde ihtiyacım var kapılar uzun olunca daha bi garip ses çıkartıyor ne yapsak bilemedim
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
bende bitüself ile kapladım kapı içleri ve kapıları dediğiniz gibi daha tok bir ses geliyor.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ya ben bunu çok duydum ama şimdi Bitüself bantları öneriyorlar. Eskiden arabanın altına zift atarlardı şimdi bu sizin maddeden veya bitüm esaslı banttan sarıyorlar.
Yalıtım için sünger aldım ama bu tarz bir madde de lazım. Uygulama fotoğrafları ve ürün hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Uygulama sonrası görünüm nasıl oluyor ? Ben aracın içine tümden yapmayı planlıyorum. Bitüm bantlar görünüm olarak sıkıntı yaratmıyor ama ağırlık ve maaliyeti çok oluyor birde uğraş cabası. |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
500ml yettimi 4 kapıya nekadar kullandınız? Spray şeklinde mi?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
görüntü olarak degısen bışey yok sıyah ve gri rengı var hangısını dılersenız.bant seklındekılerıde düşündüm ama tam kafama yatmadı ,cünku kapının ek yerlerine bişey yapılamıyor araları dolmuyor ama pütürde oyle bir olay yok her yere gırıyo akıyo cok saglam oluyo. Ama yapımı bıraz zor ,komresör,pütür tabancası (boyacı arkadaştan aldım)bide pütür 4 kapı ve altına 5 kutu 1lt lik gidiyor. burada tanesini 7.5 tl ye aldım.uygulaması yapılacak yerin tozunu alın,altına atacaksanız benzinlikte altını yıkatın.aynı boya gıbi atmaya başlayın ama boya tabancası gıbı heryere taşmıyo borusu var sadece o kısma atıyo tozmuyo boya gıbi. komresörün güclü olması lazım yoksa bıraz katı oldugu icin atmıyo gercı onunda cözümü var tınerle inceltılebiliyor.Biraz zahmetli ama gercekten degiyor.El becerinizde varsa yaparsınız. kolay gelsin
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bi foto koyarak detaya inseniz diyorum hepimiz yararlansak?
|
|
![]() |
|
anlıyorum ama fırsat bulamadım foto cekmeye
![]() |
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |