![]() |
|
206 aracımın sorunu. Bir bakın da fikir verin .. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
munen ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 Saat 17:45 |
Merhabalar,
Bu arıza her zaman olmuyor. Arada sırada oluyor. Araç ile giderken hız göstergesi sıfıra düşüyor. Motor arıza lambası yanıp sönmeye başlıyor ve aracın çekişi düşüyor. Durursam yani gaz vermeyi kesersem stop ediyor. Sonra çalıştırınca hiçbir şey yokmuş gibi araç yoluna devam ediyor. Hem de hiçbir sorun olmamış gibi. Aynı zamanda bir sorun daha var belki alakalıdır. Aracın deviri 45-50 binlere gelince araç silkelemeye başlıyor. Böyle bir sorunu olan var mı?
|
|
![]() |
|
munen ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında geçen gün bu arızayı verdiğinde hız göstergesi sıfıra düşmemişti, ancak aracın çekişi düşmüş durunca da stop etmişti. Tekrara çalıştırınca hiçbirşey yokmuş gibi yoluma devam ettim ve 2 haftadır tık yok, araç düzgünce çalışıyor.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
motor arıza ısıgı yandıgında ekranda gozuken yazı nedır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
birde arac nedır benzın dızel motor kac
|
|
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
benim aracımda da hız göstergesi son zamanlarda sıfıra düşüyor sonra geri düzeliyor yani sık yapmaya başladı bugün bir de hava yastığı ışığı yandı ilk defa aracı stop edip çalıştırınca söndü 206 hdi acaba ciddi bir sorunun habercisi olabilir mi arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
kardes gıdıp akunu ve arabanın sarjını olctur bendede oluyodu konejktor arızası fazla sarjdan dolayı sıfıra dusup gerı cıkıyodu
|
|
|
|
![]() |
|
Aracım benzinli 2001 model 1.6 XT
Orta konsoldaki ekranım çalışmıyor orada arıza yazısı falan çıkıyorsa ben göremiyorum. Aküm yeni ve takılırken şarj ölçümüne bakmışlardı. Bujileri ve bunlara elektrik sağlayan bobinleri yeni değiştirdim. Onlardan da olacağını sanmıyorum. Anlamadım gitti, hani sadece gösterge gidip güçten düşmese diyecem gösterge arızalı. Stop edip tekrar çalıştırınca da hiçbir sorun kalmıyor. Sorun olmayınca da tamirciler bir halt bulamıyor.
|
|
![]() |
|
hocam yok sana demedım onu ndm01 arkadasa soyledım :D hız sensörünü kontrol ettirin bide bilgisayara baglatın arıza kaydında ne cıkıyo
|
|
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aaynısı bendede oldu hız sensöründen yapar kardeşim
|
|
![]() |
|
Cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. Dediğim gibi araç her zaman bu arızayı vermiyor. Hız sensörü arızalı olunca bu şekilde mi olur? Bir de bu meret kaç lira acaba. Ankara da bu işten anlayan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Kafadan gidipdeğiştirin diyeceğim.
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
oozcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Bana kalırsa hiç dokunma bahsettiğin arıza çok sorun değil bende de oluyor zaman zaman. Nasıl bir araç anlamadım evlere şenlik. Hız göstergesi bazen çalışmaz, airbag lambası bazen yanar, motor arıza ışığı bazen yanar,kapı sensörleri algılamaz :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |