![]() |
|
Peugeot Yetkili Servisinde Ekspertiz Yaptırmak? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 Saat 13:04 |
Evet arkadaşlar 2. el 206 almayı düşünüyorum önümüzdeki hafta içinde computest'cilerle uğraşmak yerine direk peugeot yetkili servisine aracı götürsek bilgisayara bağlayıp ekspertiz yaparlar mı? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Sanırım en iyi sonucu yetkili servis verecektir diye düşünüyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
|
erenuluoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Malesef birçok servis bir süredir exspertiz yapmıyor, sebebi ise kötü niyetli kişlerin servisleri zor durumda bırakacak hileler yapması ya da ekspertiz raporunu alan uyanıkların raporu saklayıp 3-5 ay sonra aracı satarken o raporu alıcıya gösterip satması, tabiki rapordan sonraki süreçte kaza vs olduysa raporda görünmüyor, sonra da alıcı aracı aldıktan bir süre sonra hasarı boyayı vs farkettikten sonra servisin kapısına dayanıyor bu nedenle, mahkemeleşmeye varan büyük sıkıntılar doğuyor, bu nedenle birçok firma ve bildiğim kadarıyla çoğu bayi ekspertiz yapmıyor.. |
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Yapıyorlar, sıkıntı olmaz .. 100 TL gibi bir ücret vardı sanırım..
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
hangi bayi bilginiz var mı acaba? |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
yetkili servisler expertiz yapmıyor
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
uurgzl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yetkili servis expertiz yapmaz ama büyük özel peugeot servisler var onlar expertiz yapıyor.Ben de arabayı aldığımda özel serviste yaptırmıştım 50 tl ye..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
yanıt için teşekkürler. antalya için konuşacak olursak 3 peugeot bayisinden 2'si yapmıyor. telefonla iletişim kurdum Esay ve Çakmaklı isimli bayiler yapmıyor fakat yaptırmak isteyen olursa havaalanına yakın yerde Haşim Balaban Peugeot bayisi ekspertiz hizmeti veriyormuş. belki birilerinin işine yarar, iyi forumlar.. ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |