![]() |
|
406 gösterge panelinde lambalardan ikisi yanıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lupino ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 Saat 11:47 |
1998 406 SV 2.0 sahibiyim,aracımı aldıktan 1 ay sonra gösterge panelindeki airbag ışığı yanıpsönmeye başladı.5 dk kadar yanıp sönüyor daha sonra sabit yanmaya devam ediyor.
ikincisi kontağı çevirdikten sonra motor şekli üzerinde "K" harfi olan başka bir lamba yanıyor,çalıştırdıktan bir süre sonra sönüyor.Bunların sebep ve çözümlerini bilenler yardımcı olursa sevinirim,tşkler |
|
![]() |
|
afakanafakan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı afakanafakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle merhaba benim aracım aynı öcelikle belirtmek istedim K harfi gibi yana aracın motor test lambası korkulacak hiçbirşey yok tüpde çalışırken arada yanar ve söner ama devamlı yanarsa mutlaka servis görmesi lazım airbag lambasına gelince aracın ön koltukları alttın sarı ve turuncu olmak üzere iki adet soket var bunlar koltuk ayarı yaparken oynuyor ve bu nedenle airbag lambası yanıyor isterseniz elektrikciler ayarlıyor ama kendinizde soketle oynarsanız düzelir güle güle kullanın...
|
|
peugeot
|
|
![]() |
|
lupino ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sağolun,bu araca ait kullanım klavuzu var mı sizde? Ben internette bakmadığım yer kalmadı,bulamadım?
|
|
![]() |
|
oozcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2003 model için bir tane buldum inş. işine yarar.http://www.analogstereo.com/pdf/omarchive/peugeot_406_owners_manual_2003.pdf
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |