![]() |
|
206+ torpido kapağı sökümü (koliva yardım lütfen) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2012 Saat 11:34 |
206+ torpido kapağı nasıl çıkartılıyor görsel döküman yardımına ihtiyacım var, orjinal torpido aydınlatması uygulayacagım.
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dün 2006 feline a baktım onda sistem farklı abi. Dün bahsettiğim gibi düğme var düğmeyi torpido kapağının sol dirseğinin altına koymuşlar . lamba ise daha ileride nerdeyse uçta. Biliyorsundur. Sen yapta ben de hemen yapacağım.
![]() |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
eski 206 nın torpido aydınlatmanın butonu ayrı ali, benim proje farklı yapayım, yaparken bol foto çekip yükliycem,
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Soyle bir sema buldum umarim isine yarar:
![]() |
|
![]() |
|
bu eski kasa 206 nın
206+ kapak ayakları biraz farklı serviceboxtan baktıgımdan hiç bişi anlamadım |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
bu arada ilginize teşekkür ederim
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |