|
206 - 206+(plus) için Far sensörü(gece) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2012 Saat 10:25 |
Merhaba arkadaşlar,
Bir meraktır sardı far sensörü için talebim oluştu. Parçayı bulup aracıma uygulamak istiyorum ama bağlantıları nasıl olacak ne gibi parçalar lazım bu konuda fikri olan (koliva özellikle) kişilerin yardımını bekliyorum. Aracım 2010 kasım trafiğe çıkışlı ama 2011 diye geçiyor 206+ comfort paket 1.4HDİ 70hp |
|
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yeni bölüm ve heyecanda başarılar ali ;)
|
|
206+ hdi
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cruise dahil bir çoğu senin suçun abi biliyorsun de mi |
|
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende torpido lambası projesine giriş yapıyorum :)
|
|
206+ hdi
|
|
fexzi
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sensördeki fotoselin devreye girmesi için + ve - uçlarını bildiğim kadarıyla sigorta panelinden;gösterge,parklar,plakalıklar ve kısa için sigorta kutusu ile kombine halde bağlanması lazım diye biliyorum.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
RPO numarasini alabilir miyim aracinin?
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17696&PID=304555&title=pp2000-iin-obd-ii-kablo-yardm#304555 |
|
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
far sensörü değil de yağmur sensörü daha gerekli bence. bende ikisi de var ama far sensörünü kullanmıyorum
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1239388 abi |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamam. Peki, 1. Aracinin motorunu biliyor musun? Asagidakilerden hangisi? Sasi numarani gonderebilirsen ozelden bakabilirim. a) Turbo Dizel DV4C,2. Aracinda EPS var mi? 3. Aracinda ABS var mi? Bu sorular far sensoru ile alakali olmayabilir ama ben saglam olsun istiyorum. Yoksa eminim ABS olsa da olmasa da sema ayni cikacak. Not: Bu aralar biraz yogunum o yuzden eskisi kadar foruma bakamiyorum. Kusuruma bakmayin. |
|
spearo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın motoru dv4c
|
|
206+ hdi
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O halde asagidaki konfigurasyonlarin oldugunu varsayarak (degil ise haber verin lutfen) Burada soyle bir husus var. Semalardan eger silecek kismini secersem bana yagmur sensorlu mu sensorsuz mu sema istedigimi soruyor. Eger sensorluyu secersem cikan sema asagidaki gibi. Kirmiziya aldigim yer yagmur sensorunu ve baglantilarini gosteriyor. Ancak ayni seyi farlara uyguladigimda bana sensor felan sormadi. Yine de semasi alttaki 2. sema. Yine yagmur sensorunu orada kirmizi ile isaretledim. Cok fazla detayli inceleyemedim, zaten bu semalari bulup cikartmak bayagi bir zaman aliyor. Ikinci semadaki sekillerden birisi eger far sensorunu gosteriyor ise o sema kullanilabilir. Birde soyle birsey aklima geldi. Bu yagmur sensoru ile far sensoru 307 lerde ayni birimde. Eger 206+'da da oyle ise belkide asagidaki yagmur sensorunun baglantilari far sensorunu de kapsiyordur. Sensorden kac baglanti noktasi cikiyor bilginiz var ise belki biraz daha fikir yurutebilirim. Yagmur sensorlu silecekler: Farlar: Düzenleyen koliva - 13 Eylül 2012 Saat 08:14 |
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aykut abi çok teşekkür ederim.
Cenker abinin de dediği gibi dv4c esp yok abs var yordum seni kusura bakma çok güzel oldu bu şema. Benim yapabileceğim iş değil anladığım kadarı ile. Uzman eşliğinde yapmak lazım. Öncelik sensör bulmakta. |
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yagmur sensoru istersen onu hemen yapalim Düzenleyen koliva - 13 Eylül 2012 Saat 15:00 |
|
spearo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam ali bu şema ile sensör bulursan tesisat çekip pp2000den aktif edicen.
|
|
206+ hdi
|
|
spearo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 nın kilerde 4 bacak var
|
|
206+ hdi
|
|
spearo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arac config dogru aracımız dv4c bvm5 sanzımanlı absli esp siz
|
|
206+ hdi
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yagmur sensoru icin detayli sema:
4 baglanti noktasi var. 1 numarali bacak EX16 baglanti noktasi uzerinden F14 sigortasina, 2 numarali bacak E901B baglanti noktasi uzerinden BSI'in 40 numarali bacagina, 3 numarali bacak EM20A baglanti noktasi uzerinden 20 numarali sasi noktasina, 4 numarali bacak E901A baglanti noktasi uzerinden BSI'in 38 numarali bacagina, baglanmalari gerekiyor. |
|
blinddark
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benim aracım 2003 307 1.4 hdi xr buna far sensörü ve yağmur sensörü takabilirmiyiz bide bunların fiyatları nedir bilginiz varmı
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aykut abi senden bir şey daha isteyeceğim çok oluyorum ama kusura bakma.
Farlar direk com2000 yerine BSi dan elektrik alıyor değil mi ? com2000den gelen komut ile BSi Farlara akım gönderiyor? Eğer böyle ise Farların (Ön kısa hüzme-park lambası-sinyal-sis) çıkışlarını nasıl bulabilrim ? Teybe biliyorsundur bir şase 2 tane akım gider birisi aküden direk gelen diğeri ise Kontak dediğimiz bu kontak olanın BSi dan nereden çıktığını bulabilir miyiz? Son olarak tavan lambası ve kapı kilit tetiği çıkışları alzım olucak. Çok oldum galiba |
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Seve seve. Cevaplar uzun olduklarindan farkli mesajlarda cevap yazacagim.
Sag ya da sol taraf farinin soketini cikartirsin. Sonra herhangi bir far lambasini yakarsin, ornegin kisa farlar. Soketini cikarmadigin taraftan lambanin yandigini teyit edersin. Sonra olcu aletinin siyah ucunu saseye baglarsin, diger ucunu ise soketin icine birer birer degdirirsin. Hangisinden voltaj aliyorsan o kisa fardir |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |