![]() |
|
206 xs 1.6 110bg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
montana ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2012 Saat 00:46 |
Merhaba arkadaslar 1.5 ay once xs alarak bende pug cular kervanina katildim,allaha sukur suan icin bi sorunum yok
aracdan memnunum. Gecen bu zaman icerisinde yakit sarfiyat nedir tam olarak cozemedim cunku hep parca patca benzin aldim,forumdaki sarfiyat ile ilgili konularada goz attim fakat model ve motor farkindan dolayi onuda baz alamiyorum... Aramizda xs 110 bg kullanicilarinin yakit sarfiyati ile ilgili verecegi bilgiye ihtiyacim var. Tesekkurler. |
|
![]() |
|
xxxxxxxxxo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xxxxxxxxxo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şehir içi 330.kuruş
Şehirler arası 260.kuruş 100 km hız ortalama
|
|
![]() |
|
montana ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |