![]() |
|
merhabalar aracımdakı arıza ıcın yardım ıstıorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
firari16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2012 Konum: oto hastası :) Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 Saat 19:01 |
bu sıtede aracımdakı arıza ıcın nasıl yardım alabılırım.1.arıza ; sılecek fıskıyelerı puskurme yapmıyor 2. arıza ; hawa fılresınde arac dusuk dewırlerde calısıyorken ses gelıyor fılre uzerıne basınc uygulandıgında normala donuyor,,3. arıza ; dıjıtal klıma dewre dısı kalıyor. ne yabılırım?
Düzenleyen firari16 - 02 Eylül 2012 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
silecek motoru çalışıyormu kotrol ettinmi önce onu kontrol et eger çalışıyorsa fıkiye memeleri tıkanmıştır büyük ihtimalle ignenin ucuyla açıp ayarlamak gerekir
hava filitresinin ayakları yerinden çıkmıştır bence konrol et yerine montesini yap düzelecektir
klima benim ilk aldıgımdada devreden çıkıyordu elektirikçi arkadaş yaptı ne yaptıgını sordum söylelemişti bence senin arızaların çok basit allah beterinden saklasın
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |