![]() |
|
Peugeot 106 - Junyan Ledli Siyah Ön Far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2012 Saat 02:29 |
Merhaba arkadaşlar. Bu farı gördüm ve çok beğendim. Ama bu farın araç üzerinde nasıl duracagını da merak ettim. Acaba gündüz farları ne kadar kaliteli ve dikkat çekiyor? Gündüz de gerçekten gözüküyor mu? Satın alan bi arkadaşımız veya bilgisi olan birisi varsa yardımlarını bekliyorum.
![]() |
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba kendi fikrimdir bu internet üzerinden bir gti de gormustum çok igrenc duruyordu 106 ya led gündüz fari gitmiyor hele birde halkali zenonsa hic hos durmuyor halkanin cekiciligini görüntüsünu tamamen ortadan kaldiriyor
|
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Tum bunlar bir yana rutin de aydinlatmalarida cok basarili degilmis diye duyuyorum...
|
|
![]() |
|
beydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
aşağdaki linkte var nasıl göründügü bence süper duruyor.
|
|
beydingarip
çorlu/tekirdağ 59 FN 106 Tel;5433776034 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |