![]() |
|
Yeni bir Peugeot düşünüyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
İhsan Y. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2012 Saat 14:29 |
|
Selamünaleyküm.
2002 yılında Peugeot 306 Platinum aldım ve halen kullanıyorum. Fakat geçen yıl evlendim ve bu arabanın bize küçük geldiğini düşündük. Ayrıca bende 306'dan sıkıldım gibi, yeni bir heyecan arıyorum :D Bana Peugeot'nun hangi modelini önerirsiniz ? Sedan hariç, sedan araba kullanamıyorum. Hatchback veya stationwagon... |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
306dan sonra sizi 307sw anca keser :D
|
||
![]() |
||
İhsan Y. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
|
2. el düşünmüyorum... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
3008, daha da buyuk istersen 5008.
|
||
![]() |
||
Kadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
|
Fiyat olarak en uygun station 207 SW 1.6 HDI. Acses verisyonunu bayide 41000tl ye bırakıyorlardı. Bagajı 307 SW kadar büyük değil ama işini görür heralde...
|
||
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler bakacağım.
Teşekkürler. Peugeot'un sitesinde 207 SW'nin broşürüne baktım. Dış önü hoşuma gitti. Tipik Pejo farları ( ![]() İçine geldiğimizde ise düzeni seviyorum ve 207 SW'de çok düzenli bir içi var. Her şey yerli yerinde. Düşüneceğim, her gün araba almıyorum iyi düşünmem lazım ![]() |
||
![]() |
||
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
|
Bence maddi durumunuz var ise 3008'i bir düşünün
![]() |
||
Artık PUG yok!!
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar hepinize yorumları için teşekkür ediyorum. Peugeot almayacağım, istediğim gibi bir model bulamadım. Kararım TOYOTA AURIS
|
||
![]() |
||
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
|
Hayırlı olsun şimdiden o zaman
![]() |
||
Artık PUG yok!!
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |