![]() |
|
koltuk ısıtma düğmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
resul0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resul0671
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2012 Saat 12:37 |
merhaba arkadaşlar benim aracın koltuk ısıtma düğmesi akşam parklar açık iken yanıyor ama koltuk ısıtmaya bastığım zaman çalışmıyor. muhtemelen düğmedendir ama nasıl anlıyacağım bilen varmı aceba...
|
|
3070671
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
parklar yandıgında kendını gostermek ıcın yanması gerekıyor.. tusa bastıgınızda ıse dıbınde bıreyde sarı ufak bır ısık daha yanması gerekıyor..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
pejoda bu düğmelerde oksitlenme olabilir. su damlası düşmüştür. ter üzerine gelmiş olabilir söküp içine bakmayı deneyin hafifçe yanlarından bıçak tornavida ile çıkartıp bakınız
|
|
![]() |
|
resul0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resul0671
![]() ![]() ![]() ![]() |
lambası hiç yanmıyor onu farkettim. aksam parklar yanarken kabloları iel oynadığımda yanıp söndüğünü gördüm. koltuk altındaki sokette bir problem var onu elektrikçiye hallettircem. buna şükür. koltuğum ısınacak inşallah:-9 |
|
3070671
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resul0671
arkadaşlar sorunu buldum. koltuk altındaki connectör ile oynayınca geliyor. baktım ama sökemedim. farklı birşey. bilen varsa yardımcı olabilirimi:-)
|
|
3070671
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Soyle bir diyagrami var. Belki yardimci olur. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resul0671
heh işte en baştaki kutu gibi birşey varya onu oynayınca geliyor. ama işte kutudan kabloları çıkaramadım. onu nasıl yapacağım bilmiyorum değişik bir connector.
|
|
3070671
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
azizim o düğmelein altında incecik esneyerek dervereye girmesini saglayan metal aksam var
onlar yağmur damlası vs ile oksitlenip taqmamen işlevsiz hale geliyor çözüm basit elektrik veya elektronikçiye götür alt kısma lehim atacam oksitten hiç işlev yamıyor ince metal kısmı silecek zımparalayacak takacaksın canavar gibi calısacak ben kendim yapmıstım ve basarılı olmustum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |