![]() |
|
cd changer ve yakıt tüketim bilgisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lifeexciting ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2012 Saat 01:23 |
arkadaşlar selamlar,
CD Changer'e cd taktığımda herhangi bir tepki vermiyor teyip,acaba cd changer aktif edilmemiş olabilir mi? Birde yakıt tüketim bilgisi yol bilgisayarında çıkıyor ama gelen veriler yanlış.Forumda okumuştum yine aktif edilmemişse yanlış gelebilir diye.Ben bu pp2000'e bağlatıp kontrol ettirmek istiyorum ama n kadar'a mal olur bilmiyorum.Ustaların ne kadar isteyeceğini hiç kestiremiyorum.Birde pp2000'i olupta yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim:)
|
|
2003 307 1.6 XR Benzin+LPG
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi cd-changer düzgün çalışıyor ki?
![]() |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
lifeexciting ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
aynen ama uhte kaldı içimde acaba bozukmu aktif mi değil? en azından öğrenmek lazım :)
|
|
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Arkadaşım radyo kumanda kolunun tepesine bastığında radyodan cd'ye geçiyorsa(ekranda) aktif demektir.Ekranda cd yazıp okumuyorsa changer arızalıdır. Yaptırma da zaten değmez 2-3 gün sonra yine bozulur. Ben daha changer i çalışan 307 görmedim..
Düzenleyen ahmetismet - 14 Ağustos 2012 Saat 10:01 |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
gerçekten sinir bozucu bir durum.iş çıkışı deneyim dediğinizi.ama hatırladığım kadarıyla ekranda cd ile ilgili herhangi birşey yazmıyordu.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |