![]() |
|
Satılık 2005 PUG307 1.6 HDİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2012 Saat 16:47 |
Merhaba arkadaşlar,
Çok sevdiğim 307mi lancer alacağımdan dolayı satıyorum. ![]() |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uyarın için teşekkürler,307'lerde standart sanıyodum
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
esp citroen c4 lerin 110 hp liklerinde standart, peugeotta opsiyoneldir. esp olan 307 lerde 4 lü flaşör düğmesinin sağ tarafında "esp off" düğmesi olur. ayrıca bende ilanınızda işaretlemeniz gereken ve kaldırmanız gereken bazı özellikler hakkında uyarmak istiyorum. işaretlemeniz gereken; ASR Aynalar (Isıtmalı) seçeneklerini işaretlemelisiniz. işaretini kaldırmanız gereken olarak; Hava yastığı (tavan) Deri kumaş koltuk. 307 lerde 1 sürücü, 1 yolcu, 2 yan ve 2 perde olmak üzere 6 hava yastığı vardır. aracınız çok güzel, aynı renk aynı model benzinli otomatik 307'm vardı severek binmiştim. umarım sizin aracınızda değerini bilen birine gider, hayırlı satışlar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
yaran ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Bu 2 el fiyaları Adama Sıfır araba aldırır ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |