![]() |
|
Şeytanın aklına gelmez :)) (Video) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2012 Saat 00:43 |
Yol vermeyen toyotacıya land cruiserden beleş yıkama, toyotanın camlar açıksa vay haline
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Serco05 - 07 Ağustos 2012 Saat 00:44 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yanlış bilmiyorsam rusyada oluyor bu. Rusyada insanlar bu yol verme konusunda bizden daha katılar. Silah çekip vuran var. Güzel paylaşım teşekkürler. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aynen burasıda rusya, zaten videonun sonunda dikkat edersen kovalamaca başlıyor.
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ikiside birden uzadı...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
güzelmiş hoşuma gitti
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hersey serit ihlali ile basliyor. Halbu ki ne gerek var. Cok sabirli, hosgorulu olmak gerek.
Düzenleyen koliva - 07 Ağustos 2012 Saat 06:53 |
|
![]() |
|
Bence toyotacının yaptığı yanlış, 3 şerit yol tek şerite düşüyor dolayısıyla mutlaka birileri birilerinin önüne girmek zorunda, toyotacı ısrarla araya almıyor, tabi land cruiseinde yaptığı hiç doğru değil, geçip gitmişsin niye uğraşıyorsun.
|
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Ya bırakın kuralı falan. Şu videoyu izlemenin keyfini çıkarsanıza ... Çok komik değil mi arkadaşlar. Oruç oruç iyi güldüm valla.. Paylaşım için teşekkürler
|
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hocam çok güldüm yaaa..
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Toyotadakinin yerine koyuyorum kendimi, Dert olurdu yemin ediyorum plaka falan ortada ulan beee!
Jiptekinin yerine koyamıyorum bi türlü böyle intikamcı değiliz tabikide hakkatten şeytanın aklına gelmez :) biz yolu bulunca gazın dibine verip uzarız genelde, 2 sellektör yeriz uzaya bilirsen uzarsın uzayamazsan hiç bişey olmamış gibi davranırsın falan :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
ya arkadaşlar herşey iyi güzelde benim anlayamadığım birşey var.haaa belki salak,belki gabi,belkide maşalah diyen arkadaşlarımızın çıkacağını bile bile ben bu soruyu sormak istiyorum.siz nasıl oluyorda böyle ağustos ayında yazılmış bir konuyu buluyorsunuz ve yorum yapıyorsunuz?bu eski konulara nasıl ulaşıyorsunuz?şimdi bunu okuyan arkadaşlarım arkamdan atıp tutacaklar ama sağlık olsun.saygılar
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Direkt bana gelmiş bu sözler, Kızıyım mı küseyim mi Tartışma mı yaratayım bilemedim, En iyisi seni kırmadan Kısaca "Dün keşfettim, bu ortamı, Geziniyorum, ölüyü diriltmek genelde mucizedir, ama burda basit... "
bende sana sorayım, Hayırdır nedir seni rahatsız eden?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Öncelikle bulunduğunuz sayfanın en üstünde içinde bulunduğunuz başlığın hangi ana başlık içerisinde bulunduğuna bakarsınız ki bu sayfa için konuşursak: yazıyordur. Buradan GEYİK linki en uç noktayı gösterir. Buna tıkladığınızda daha önce yazılmış bir sürü başlığa ulaşabilirsiniz ve sağ üst köşedeki sayfalar arası gezinti numaraları ile önceki sayfalara gidebilirsiniz. Burası yani GEYİK bölümü için konuşursak sağ üst köşede Sayfa 123 16 > şeklindedir (aynısından altta da vardır). Buradan görebileceğiniz gibi örneğin "mazot yok mazot mazot :DDD" başlığına son yorum 31 Mayıs 2012 Saat 08:51 tarihinde yapılmıştır. 2. veya 3. sayfalara gittiğinizde çok daha eski konuşmalar olduğunu göreceksiniz. Umarım yardımcı olmuştur.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
gowster arkadaş beni yanlış anladı galiba ama sağlık olsun.amacım gerçekten bilmediğim için doğruyu öğrenmekti onuda tellotello arkadaşım sağolsun açıkça yazmış ellerine sağlık dostum.saygılar
|
|
![]() |
|
ya birde daha önce kendi açtığımız konulara nasıl ulaşıyoruz yardımcı olurmusunuz?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sol tarafta kendi nick'inizin uzerine tiklayinca acilan menuden "Uyenin mesajlarini bul" diyebilirsiniz. Cikan sayfada "Aranacak Yer" kismini "Konularda" diye belirlerseniz o kullanicinin actigi butun konulari gorebilirsiniz. |
|
![]() |
|
teşekkürler.saygılar
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
adam hakketmiş
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
baris5537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris5537
hahah çok iyi ya cok guldum :)
|
|
106 quick
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 evet arkadaşım, tekrar kusura bakma, fakat ilginç kareler başlıklı konuda fark ettim, cvp yazdım görmeni isterim.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |